• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi negatif o lup hamile olanlar

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
34
regl 2 gun gecınde kan testi yaptırdım dr gebelik yok dedi ama bugun 4. gun hala gelmedi böyle olupda sonradan pozitif olan varmı :18::18::18::18::18:

Edsofi cnm nasilsn hamilelik nasil gidiyor ?kac aylik oldu bebisin ? ;) :emir_bebek:

saol tatlım 17 haftamız bitio c.tesi 3 lü test yaptırıcaz çok şükür elhamdürillah ğüzel gidio fizikihiçbi problem yaşamıorum mide bulantısı yok aşerme falan onlar bende hiç yok :) rahat geçiriorum allahsonumuzu hayretsin sağlıcakla ... sen nappyosun neler yapıosunn ? ;))

saol tatlım 17 haftamız bitio c.tesi 3 lü test yaptırıcaz çok şükür elhamdürillah ğüzel gidio fizikihiçbi problem yaşamıorum mide bulantısı yok aşerme falan onlar bende hiç yok :) rahat geçiriorum allahsonumuzu hayretsin sağlıcakla ... sen nappyosun neler yapıosunn ? ;))

Merhaba canim bende 19+3 hamileyim ikili test yaptirdim herşey normal cikti doktorun uclu test istemedi 14 nisanda dopplerim var acaba uçlu test istememesi normalmiki kafama takildi simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim bende 19+3 hamileyim ikili test yaptirdim herşey normal cikti doktorun uclu test istemedi 14 nisanda dopplerim var acaba uçlu test istememesi normalmiki kafama takildi simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazıları ikili bile gerek görmüyor bence normal

çok çok zor bi ihtimal canm gecikmeler norml zamanda da olabilir tatlım artık biliosunki şimdi biz kadınlar eskilere nadiren hiçte sağlıklı değiliz maalesef :(

canım hıc gecıkmezdık ılk defa oldu bugun 5. gun gelecek gıbı bı halıde yok hıc bır belırtı yok sadece akıntı var

canım hıc gecıkmezdık ılk defa oldu bugun 5. gun gelecek gıbı bı halıde yok hıc bır belırtı yok sadece akıntı var

cnm geç döllenmede bazen kan da da geç çıkabiliyor tavsiyem 10 gün geçer geçmez tekrar kan testi yaptır ama benimde geçen ay 16 gün gecikti idrar kan negatifti nihayet oldum canım sıkıldı ama rahim gebelik için hazırlık görüyo dediler bekliyorum şimdi rabbim herşeyin hayırlısını versin....

Cnm masallahh:nazar: cok sevindim senin adina:)) tatlim maalesef ben mujde veremiyorum 10. aya grdim hala yok bebisim beklemedeyim anlicagin dualarini eksik etme :49::6:

Cnm masallahh:nazar: cok sevindim senin adina:)) tatlim maalesef ben mujde veremiyorum 10. aya grdim hala yok bebisim beklemedeyim anlicagin dualarini eksik etme :49::6:

bekle canım bişin yoksa eğer senen dolana kadar hamile kalırsın sabır canım hepinize duacıyım inşallah :)

cnm geç döllenmede bazen kan da da geç çıkabiliyor tavsiyem 10 gün geçer geçmez tekrar kan testi yaptır ama benimde geçen ay 16 gün gecikti idrar kan negatifti nihayet oldum canım sıkıldı ama rahim gebelik için hazırlık görüyo dediler bekliyorum şimdi rabbim herşeyin hayırlısını versin....

yarın gıdıcm canm hayrlısı ınsallah

canım ben en son 14 ocakta regli olmuştum 18 şubatta negati dedi doktor ama 4 küsurdu 22 sinde 155 olmuş çıkmadık candan ümit kesilmiyor yani

canım ben adetime 5 gün kala yaptım negatif,3 gün geçe yaptım negatif ,9 gün geçti yaptım hala negatif kafayı yiyecktim sonra lekelenme oldu ama böle tam hasta olmadım gittim doktora yine yaptık değerim 386 çıktı varmış geç döllenme oldu galiba..ama olmasan git doktora çünkü yanlış çıkabiliyor bazen.ben asla yanlış çıkmaz dedim ama çıkıyomuş.:1:RABBİM hepimizenasip etsin inşallah..benimde iki tane düşüğüm oldu kan pıhtılaşması dedi kimi doktorlar,kimisi ondan değil dedi..RABBİM bunu bize bağışlasın inşallah ve isteyen herkese nasip etsinn

Back