- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 118
- 34
- Konu Sahibi Birkediiannesi
regl 2 gun gecınde kan testi yaptırdım dr gebelik yok dedi ama bugun 4. gun hala gelmedi böyle olupda sonradan pozitif olan varmı :18::18::18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok zor bi ihtimal canm gecikmeler norml zamanda da olabilir tatlım artık biliosunki şimdi biz kadınlar eskilere nadiren hiçte sağlıklı değiliz maalesef
çok çok zor bi ihtimal canm gecikmeler norml zamanda da olabilir tatlım artık biliosunki şimdi biz kadınlar eskilere nadiren hiçte sağlıklı değiliz maalesef
Edsofi cnm nasilsn hamilelik nasil gidiyor ?kac aylik oldu bebisin ?
saol tatlım 17 haftamız bitio c.tesi 3 lü test yaptırıcaz çok şükür elhamdürillah ğüzel gidio fizikihiçbi problem yaşamıorum mide bulantısı yok aşerme falan onlar bende hiç yok :) rahat geçiriorum allahsonumuzu hayretsin sağlıcakla ... sen nappyosun neler yapıosunn ? )
Merhaba canim bende 19+3 hamileyim ikili test yaptirdim herşey normal cikti doktorun uclu test istemedi 14 nisanda dopplerim var acaba uçlu test istememesi normalmiki kafama takildi simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hıc gecıkmezdık ılk defa oldu bugun 5. gun gelecek gıbı bı halıde yok hıc bır belırtı yok sadece akıntı var
saol tatlım 17 haftamız bitio c.tesi 3 lü test yaptırıcaz çok şükür elhamdürillah ğüzel gidio fizikihiçbi problem yaşamıorum mide bulantısı yok aşerme falan onlar bende hiç yok :) rahat geçiriorum allahsonumuzu hayretsin sağlıcakla ... sen nappyosun neler yapıosunn ? )
Cnm masallahh cok sevindim senin adina:)) tatlim maalesef ben mujde veremiyorum 10. aya grdim hala yok bebisim beklemedeyim anlicagin dualarini eksik etme
cnm geç döllenmede bazen kan da da geç çıkabiliyor tavsiyem 10 gün geçer geçmez tekrar kan testi yaptır ama benimde geçen ay 16 gün gecikti idrar kan negatifti nihayet oldum canım sıkıldı ama rahim gebelik için hazırlık görüyo dediler bekliyorum şimdi rabbim herşeyin hayırlısını versin....
yarın gıdıcm canm hayrlısı ınsallah
cnm naptın var mı bir gelişme?
canım ben en son 14 ocakta regli olmuştum 18 şubatta negati dedi doktor ama 4 küsurdu 22 sinde 155 olmuş çıkmadık candan ümit kesilmiyor yani
eee degerlerin 155 olmasına rağmen mi yok dedi
canım ben en son 14 ocakta regli olmuştum 18 şubatta negati dedi doktor ama 4 küsurdu 22 sinde 155 olmuş çıkmadık candan ümit kesilmiyor yani