S Sarem123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2019 12 12 1 31 28 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sarem123 #1 Merhaba arkadaşlar adetim 11 gün gecikti 5 gün geçince kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı ama hala hasta olmadım benim gibi olup da hamile kalan var mı acaba eger bir iki gün daha olmazsam doktora gidicem inşallah olumlu sonuç alırım
Merhaba arkadaşlar adetim 11 gün gecikti 5 gün geçince kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı ama hala hasta olmadım benim gibi olup da hamile kalan var mı acaba eger bir iki gün daha olmazsam doktora gidicem inşallah olumlu sonuç alırım
cheesecake-im vardır bir hayır.... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2018 1.335 2.487 48 6 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sarem123 #2 Merhaba ben de benzer durumdayım adet oldunuz mu ya da hamile misiniz belli oldu mu?
S Sarem123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2019 12 12 1 31 7 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sarem123 #3 cheesecake-im .!.: Merhaba ben de benzer durumdayım adet oldunuz mu ya da hamile misiniz belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Malesef oldum stres yaptıgın için gecikmiştir dedi doktor tahlil yaptı bir sorun yok dedi bu ayda nasip değilmiş yani
cheesecake-im .!.: Merhaba ben de benzer durumdayım adet oldunuz mu ya da hamile misiniz belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Malesef oldum stres yaptıgın için gecikmiştir dedi doktor tahlil yaptı bir sorun yok dedi bu ayda nasip değilmiş yani
cheesecake-im vardır bir hayır.... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2018 1.335 2.487 48 7 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sarem123 #4 Sarem123 .!.: Malesef oldum stres yaptıgın için gecikmiştir dedi doktor tahlil yaptı bir sorun yok dedi bu ayda nasip değilmiş yani Genişletmek için tıkla... Anladım canım hayırlısı olsun insallah yakin zamanda guzel haberler alirsin
Sarem123 .!.: Malesef oldum stres yaptıgın için gecikmiştir dedi doktor tahlil yaptı bir sorun yok dedi bu ayda nasip değilmiş yani Genişletmek için tıkla... Anladım canım hayırlısı olsun insallah yakin zamanda guzel haberler alirsin