Kan testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenenler varmı?

TUGBAYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
835
4
118
Tekirdağ
Arkadaşlar adetimden 5 gün önce kan testi yaptım 1.61 negatif çıktı erkenmi davrandım bilemiyorum (( bazıları var okudum adet günü yeniden yapmış hamile olduğunu öğrenmiş eski tarihli oldukları için konu kapanmış bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim bu arada klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm

cnm ben bu son hamileliğimde adetime bir hafta kala yapmıştım 0,1 çıkmıştı ama içime doğuyodu kesin hamileydim 2 gün snr tekrar yaptım 1,15 çıktı ve ben hemen bi kadın doğum doktoruna gittim çünkü bikaç gün içinde kolonoskopi yapıulacaktı ve gebeysem çok riskli hatta yasaktı neyse doktor ultrasonda baktı değerlere baktı kesinlikle hamile deilsin dedi ultrasondada bişey çıkmadı dedi ama içime bi kurt düşmüştü bikere 2 gün snr tekrar yaptırdım kan değerlerim 4 olmuştu yine gittim doktoruma ama bana boşuna evhamlandığımı bu değerlerde gebelik olmayacağını ultrasondada bişey gözükmediğini söledi ama ben emindim hamile olduğuma ama ertesi gün kolonoskopi çektirmem gerekiyodu doktorda gebelik yok diyince mecbur girdim bikaç gün daha bekledim baktım adet olmuyorum testi tekrarladım sonuç 380 çıkmıştı yani hamileydim doktoruma o kadar kızdımki hemen gittim ultrasona girdim gebeliğim gözükmnüştü doktor bana inanmadığı için özür diledi ama ben bidaha gitmedim o kadına sonuçt onun yüzünden bebeğim sakat doğabilirdi.neyseki gayet sağlıklı doğdu.demek istediğim hislerine güven ben kimseye inandıramasamda emindim nitekimde öle çıktı eğer sende gebeliği istiyosan inşallah rabbim yüzünü güldürür.sonucu bildirirsende sevinirim cnm...

bence pozitif çünkü hem erken yaptırmışın hemde normalde olmayınca 0 lı çıkıyo tabi kesin bişi dicek konumda değilim ama inş pozitifdir:)

Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz dün sabah israr testi yaptım 2. çizgi çok silikti. Hemen hastaneye gittim ve kan testi 0,200 çıktı doktor negatif ama oluşum dönemi de olabilir. veya adet dönemindeyken bazı hormonlardan dolayı idrar testi pozitif çıkabilir dedi ben şimdi hamile miyim deiğil miyim lütfen yardım edin. adetim 8 gün gecikti

Kan Testine Göre Hamile Değilsiniz
Geç Döllenme Olabilir Dİyeceğim Ama İdrarda Çıkan Gebelik Kanda Kesin Çıkar
Belki İdrar Testi Bozuktur Farklı Bir Testle Tekrar Deneyin
Bir Kaç Gün Daha Bekleyip Kan Testini Tekrarlayın :44:

Cevap için teşekkür ederim. 2-3 gün sonra tekrar idrar testi yapacağım eğer pozitif çıkarsa yeniden kan testi yaptıracağım

Son düzenleme:
Kızlar en son adetimi 07 Temmuzda gördüm . Normalde 25 günde bir çok düzenli olur. Eşimle yumurtlama dönemim olan 23-24 Temmuzda beraber olduk. İlişkiden 13 gün sonra kanda hcg yaptırdım. Sonuç <0,5.Adetim 7 gün geçti halen olmadım, sonuç negatif.2 ayrı doktora gösterdim. Biri çok erken ilişkinin üzerinden en az 15 gün geçmesi gerekir dedi, diğeri ise bişey olsa kesin çıkardı dedi,sizce bi umut varmı ? İlişkiden kaç gün sonra kanda çıkıyor gebelik ? Geç yumurtlayıpta kanda çıkmayıp sonradan pozitif olan var mı? acil yarım kızlar ((

Canim bu donem gebe cikmis miydin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…