Kan testi negatif ama ben hamile miyiiim ??

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Yer
Niğde
Başlık kadar karmaşığım. Ayın 15 inde eşimle birlikte olduk, 20 şubatta adet görmem gerekiyordu. bugün ayın 23'ü kan testi yaptrdım negatif çıktı. acaba kan testi yaptırmam için erken miydi? çünkü adetime 1 hafta kadar kala birlikte olduk döllenme gerçekleşmemiş olabilir mi?

Ben bir düşük yaşadım. Adetten 3-4 gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. adetimden 10 gün geçince tekrar denedim o zaman ikinci çizgiyi silik gördüm. Kan testi yaptırdım, değerim 3000 çıktı. bu çok büyük bir değer, yani bence pek güvenme idarar testine. Adet gününün geçmesinden bir gün sonra kan testi yaptırabilirsin. İnş hamilesindir.

Geçmiş olsun.. BEn kanda betaHCG yaptırdım negatif çıktı bugün. idrarda da negatif çıkmıştı. Adetimde 3-4 gün geçti.. ama anlayamıyorum acaba döllenme için erken mi? ayın 15inde birliktelik ve bugün ayı 23'ü... kanda testte negatif...

Arkadaşlar çok merak ediyorum ne olur beni aydınlatın.. Kan testi için erken mi sizce.. YAni benim durumumdayken betaHCG negatif çıkıpta sonradan pozitif çıkması mümkün mü?

Arkadaşlar bu durumuma göre ne zaman kan testi yaptırmam uygun olur yardımcı olurmusunuz lütfen.. :( dün negatif çıkmıştı kan testim ama hala adet görmedim..

Back