• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan testi negatif ama adetim gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

svdakahvesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
22
7
1
33
Her ay duzenli adet görüyorum 1 gün bile sasmazdi. Bu ay hamilelik beklerken adetim gecikti. Bugun geciken 3.gün. İdrar ve kan testi yaptirdim negatif. O kadar umutluydumki hatta esimle gittik kan testi icin gebelik yok dediginde ben buraya neden geldim esimi niye getirdim niye ugrasiyorum diye düșündüm. Bunu yasayanlar varmi

Her ay duzenli adet görüyorum 1 gün bile sasmazdi. Bu ay hamilelik beklerken adetim gecikti. Bugun geciken 3.gün. İdrar ve kan testi yaptirdim negatif. O kadar umutluydumki hatta esimle gittik kan testi icin gebelik yok dediginde ben buraya neden geldim esimi niye getirdim niye ugrasiyorum diye düșündüm. Bunu yasayanlar varmi
Her ay 3 senedir her ay aynısını yaşıyorum üzülme dua et yapıcak bişey yok

Benimde ilk defa adetim bu ay 10.gün geçikti bende kan testi yaptırdım 1.20çıktı acaba geç döllenme olabilir mi

Doktora gittinizmi sebebi neymis kan testim 0
Canım ben pcos um o yüzden ben hiç Adet olmuyor um ne zaman hamile kalcagıöıda. Her an hamilemiyim şüphesi var içimde ilaç içmeye korkar oldum Ama Allaha şükürler olsun vardır bir zaman ı onu bekliliyodur

Adet gecikmemin 2. Gunu kan testi yaptirdim sonuc 0. Hala adet olmadim acaba sonradan bu deger yukseliyormu

Adet gecikmemin 2. Gunu kan testi yaptirdim sonuc 0. Hala adet olmadim acaba sonradan bu deger yukseliyormu
canım bende dün yaptırdım 4 gün geçmişti 0 çıktı , hemşire 10 gün sonra adet olmazsanız tekrar yapalım eğer o zaman da cıkmazsa uzmana gözükürsünüz dedi, benim umudum biraz kırıldı sanırım stresten geciktirdim diye düşünüyorum..
Ama erken yaptırmışta olabiliriz geç döllenme gibi durumlar oluyormuş tek yapacağımız şey rahatlayıp beklemek olacak sende üzülme akışına bırak derim :KK200:

kizlar benim adetim 1 ay gecikti en son 16 gun kan testi 2.0 cikti hep 2 cikti sizce gec dollenme olabilir mi yada boyle gecikip sonradan pozjtif cikan var mi

Back