• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi ile ilgili

tosunkusu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
2
0
6
34
İstanbul
Merhaba. Normalde regl dönemime 4 gün var, ilişki sırasında da korunduk ama hiç bir regl belirtisi göremiyorum. Önceki ay ertesi gün hapı (norlevo) içmiştim, 28 inde olması gerekirken 18 inde oldum. Bir risk var mı, korkuyorum. Erkenden kan testi yapıp kesin sonuç almak istiyorum ama aileme bir bilgi ulaşsın istemiyorum, bundan da korkuyorum. Idrar testi yapıcam ama ona da güvenemiyorum, kesin olmuyo genelde. Korunmamıza rağmen bir ihtimal böyle birşey olmuşsa erkenden öğrenip müdahale etmem gerekiyor. Bilgisi olan biri yardım ederse çok seviniriim.

Hic bir korkun olmasın. .bosu bosuna stress yapıyorsun. ..her ay adet zamanı belirti vericek diye bir kural yok...Ayrıca hamilede olsan adet belirtilerin yoğun bir biçimde olur...hic kafana takma...taktigin icin boyle belirtileri yaratiyorsun...o ertesi gunu hapini kullaniyorsan yan etkilerini de bilmen gerek...adet duzenini degistirir...her zmn kullanmaman gerekli vede zararli...

Hic bir korkun olmasın. .bosu bosuna stress yapıyorsun. ..her ay adet zamanı belirti vericek diye bir kural yok...Ayrıca hamilede olsan adet belirtilerin yoğun bir biçimde olur...hic kafana takma...taktigin icin boyle belirtileri yaratiyorsun...o ertesi gunu hapini kullaniyorsan yan etkilerini de bilmen gerek...adet duzenini degistirir...her zmn kullanmaman gerekli vede zararli...

Regl oldum zaten, boş yere kuruntu yapmışım cidden. ilacın yan etkilerini biliyorum, düzen bozduğunu da ama insan şüpheleniyo. Zaten mecbur kaldığım için kullanmıştım, daha gerek kalmaz inşallah. Sağol yine dee

Back