• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi icin sağlık ocağımı tıp merkezindemi vermeliyim

Laradi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
74
8
38
30
Kızlar merhaba bugun sağlık ocagna kan testi wermek icin gittim ama randewuyla kan alyms doktr çarsmba gel dedi benm son rengl 2aralık çarsmba saglk ocgnmı beklmylm yksa ozel tıp merkezinde werymmi bugun cok kararszm saglk ocagnda kanla berbr baska degrlrede baklyr demi en saglksı bda bda ugrsmdn saglk ocgndamı werym

Bence bekle degerin biraz daha yukselmis olur. Beta harici degerlere bakabilirler yani benim bakmistilar ama hemsire kendisi belirtmisti vitaminlerine vs de bakacam diye özele gitsen ne kadar tahlil okadar masraf

Bence bekle degerin biraz daha yukselmis olur. Beta harici degerlere bakabilirler yani benim bakmistilar ama hemsire kendisi belirtmisti vitaminlerine vs de bakacam diye özele gitsen ne kadar tahlil okadar masraf
Çok tesekkur edrm fikrlrn yardmn icn dogru soylyrsn bnde tekrr tekrr tahll parsı odmmk icn saglk ocgnda werym bu kdr bekldm 2gun dha beklyym

Çok tesekkur edrm fikrlrn yardmn icn dogru soylyrsn bnde tekrr tekrr tahll parsı odmmk icn saglk ocgnda werym bu kdr bekldm 2gun dha beklyym
Zaten mumkun oldugunca beklemek daha dogru. Erken testlerde deger dusuk cikiyor sonra vay efendim sagliksiz mi kimyasal mi endiselerine kapiliyoruz.

Back