Gebeliğe Hazırlık Kan testi için erken mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pofuduk786

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla.. 🐦
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
196
327
103
Merhaba arkadaşlar. Ben bu ay ovülasyon testi kullandım,yumurtlama günüm 30 Marttı. 4 Nisan akşamı kasık ağrılarım çok fazla olunca enfeksiyon ya da apandisit var diye acile gittim. Baya akıntım da vardı o gün. Çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı. Doktor gebelik testi de istedi ama o da negatif çıktı. Acaba erken olduğu için mi çıkmadı sizce. Yani yumurtlamadan sonraki 6. gün (yumurtlama günü dahil) yapılan kan testinin negatif çıkması gebelik olmadığı anlamına mı gelir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi. Kasık ağrılarım hala devam ediyor çok fazla olmasa da. Akıntım da hala var..

Ben de doktora kan testi isteyince erken değil mi dedim. O da varsa çıkar dedi. O yüzden emin olamadım. teşekkür ederim canım

Başka konuyla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ben adetime 6 gün vardı kan verdim gebelik için 102 çıkmıştı geç döllenme olabilir adet gunu nu bekle

Ben de doktora kan testi isteyince erken değil mi dedim. O da varsa çıkar dedi. O yüzden emin olamadım. teşekkür ederim canım
Yani doktor 6gün önce yumurtladığını bilmediği için normaldir çıkar demesi
Varsa yumurtlamadan 2hafta sonra çıkar ama 6gün önce yumurtlayıp hamile kaldıysan da belirti yaşamazsın kii.

Ben de öyle düşüyorum canım. Daha erken olduğu için çıkmamıştır inşallah. Cevap için teşekkür ederim :)

Yaşadığın şeyler bazı yumurtlama dönemlerinde olabiliyor canım bazen benimde ağrıyor . Umuyorum hamilesindir adet günün geçince bir test daha yapman en iyisi :)

Yaşadığın şeyler bazı yumurtlama dönemlerinde olabiliyor canım bazen benimde ağrıyor . Umuyorum hamilesindir adet günün geçince bir test daha yapman en iyisi :)
İnşallah canım teşekkür ederim. Yumurtlama günümü çok net biliyorum ovülasyon testi kullandım. Bu bahsettiğim ağrılar yumurtlama gününden 4 gün sonra başladı. Daha önce kum düşürdüğüm için acaba yine mi öyle oluyor dedim şiddetliydi çünkü ağrılar. Akşam acile gittiğimizde acildeki doktor ısrarla test istedi yoksa muayene edemem dedi. Erken olduğunu söyledim ama varsa çıkar dedi. Ben de şaşırdım. Adet günümü bekleyeceğim inşallah test için. Teşekkür ederim

ben adetime 6 gün vardı kan verdim gebelik için 102 çıkmıştı geç döllenme olabilir adet gunu nu bekle
Merhaba canım benim adetime 5-6 gun var. Kan verecem gebelik icin cıkar mı? YOksa erken mi? Cok hastayım grip oldum o yüzden vermek istiyorum ilaç kullanımı icin

Merhaba canım benim adetime 5-6 gun var. Kan verecem gebelik icin cıkar mı? YOksa erken mi? Cok hastayım grip oldum o yüzden vermek istiyorum ilaç kullanımı icin
Merhaba canım kullanma ilaç şüphen varsa ama parol ice bilirsin onda sıkıntı olmaz..ben 6 gün varken verdim çıktı ama net değil demişti.. çok şükür geneyim.. Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…