kan testi hatalı çıkan var mı????

melekdeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
2
0
86
Ankara
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum ve sizlerle durumumu paylaşmak istedim. ben son derece düzenli adet gören bir insanım. 13 gündür adet olmuyorum. kan testi yaptırdım negatif çıktı. doktoruma gittiğimde rahim duvarlarında kalınlaşma olduğu görüldü. yumurtlama da olmuş görünüyor. Gebeliğin netleşmesi için tekrar test yaptıracağım. benim gibi bu durumda olanlar var mı? kan testi negatif çıkan ve sonra gebe kalan? yardımlarınıza ihtiyacım var..hamile olabilir miyim çok merak ediyorum. öyle çok istiyorum ki..

merhaba,
bende yeni üyeyim.. bende çok düzenli adet olurdum ama evlendikten sonra benimde başıma geldi.. iki kere adetimde gecikme oldu ama hamile kalmadım sadece o aylarda düzensizlik olmuş.. benim doktorumun söylediği kan testi genellikle kesin sonuç veriyor.. çok istiyorsun bebek umarım hamilesindir.. eğer değilsende hormon testi mutlaka yaptır, özellikle adet gününün ikinci günü yaptırırsan tahlil kesin sonuç alırsın hormonlarınla ilgili..

banada yardm edinilişkiden 18 gün sonra kanda test yaptırdım dökümansız negatif diye sonuç werdiler.reglm 6 gün gecikti digerlerinden farklıııydı simdi 4.cü günü ama her neyse idrarda da test yaptm bu hafta(3 tane) sonuç negatif kafayı yiyecegim...sizce hamilemiyim

valla canım bana değilmişsin gibi geldi.test yapmışsın kaç kez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…