Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22 si yumurtalama günümdü ve denedik , bundan önce aceleci davranıp hep trst falan yaptun . Normalde dün regli olmam gerekiyordu ama olmadım. Bugün kab testi yaptırdım 1.20 cıktı . Bir kac gün sonra tekrar yaptırmalı mıyımsizce
22 si yumurtalama günümdü ve denedik , bundan önce aceleci davranıp hep trst falan yaptun . Normalde dün regli olmam gerekiyordu ama olmadım. Bugün kab testi yaptırdım 1.20 cıktı . Bir kac gün sonra tekrar yaptırmalı mıyımsizce
Adet periyodunuz nasıl bilmiyorum ama genelde ilişkiden 10 sonra Kanda 13 gün falan sonra idrarda belli olur gebelik. Geç döllenme ihtimaliniz de olabilir tabiki dün adet tarihinizmiş zaten muhtemel belli olur iki gün sonra tekrar kan verin artış varmı takip edin
Geç döllenme yumurtlamayla alakalı. Diyelim 10 unda asıl yumurtlama gününüz ama 15inde yumurtladınız ilişki oldu gebelik oluştu.. böyme oluyor geç döllenme..