• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi : Hamilelik

zeynokrks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
90
14
8
33
Merhabalar , ilişkiden 15 gün sonra kan testinde gebelik belli olur mu ?

22 si yumurtalama günümdü ve denedik , bundan önce aceleci davranıp hep trst falan yaptun . Normalde dün regli olmam gerekiyordu ama olmadım. Bugün kab testi yaptırdım 1.20 cıktı . Bir kac gün sonra tekrar yaptırmalı mıyımsizce

22 si yumurtalama günümdü ve denedik , bundan önce aceleci davranıp hep trst falan yaptun . Normalde dün regli olmam gerekiyordu ama olmadım. Bugün kab testi yaptırdım 1.20 cıktı . Bir kac gün sonra tekrar yaptırmalı mıyımsizce
2 günde takrarlanmalı kan takibi diye biliyorum

Peki geç döllendi ise ne zaman yapmalıyım ?
Adet periyodunuz nasıl bilmiyorum ama genelde ilişkiden 10 sonra Kanda 13 gün falan sonra idrarda belli olur gebelik. Geç döllenme ihtimaliniz de olabilir tabiki dün adet tarihinizmiş zaten muhtemel belli olur iki gün sonra tekrar kan verin artış varmı takip edin

Peki geç döllendi ise ne zaman yapmalıyım ?
Geç döllenme yumurtlamayla alakalı. Diyelim 10 unda asıl yumurtlama gününüz ama 15inde yumurtladınız ilişki oldu gebelik oluştu.. böyme oluyor geç döllenme..

Back