canım kanda hemen cıkıyor genelde diye biliyorum ama nadiren sonra cıktıgı oluyormus ama az ihtimal
enfeksiyon için krem fitil vb ilaçlar var bende de cok oluyor birde pamuklu iç çamasır giymeli selpak kullanılmamalı vb önlemler de var
Anladım canım da bu kan da nelere bakilio pekii
Kana bakıyorlar bazen kanda bulunan enfeksiyondan da kaynaklı olabilir hcg istemesinin nedeni de bebek olup olmadığına bakıp ona göre ilaç verecektirAnladım canım da bu kan da nelere bakilio pekii
cennetyarim malesef canım idrar Yolu enfeksiyonu hamileliğe engel oluyor. Hamilelik olsa bile düşüğe kadar neden olabiliyor. Bende senin gibi 1 yıldı bu idrar Yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Yemediğim iğne içmediğim antibiyotik kalmadı. İğne yerdim bi hafta üç dört gün sonra yine tekrarlardı enfeksiyonum.
Artık kendi kendimin doktorum oldum.karnabahr kürü var canım onu dene o çok iyi geldi gerçekten denemeni tavsiye ederim ayrıca acı baharat ve turşudan uzak dur iç çamaşırını sürekli değiştirmeye çalış şifa olur umarım[/QUOT
Canım Dr sordum ben büyük bi sorun değil dedi bana hatta benim baya yoğun var
Canım kanda sadece enfeksiyon falan onlara bakilio yani..Kana bakıyorlar bazen kanda bulunan enfeksiyondan da kaynaklı olabilir hcg istemesinin nedeni de bebek olup olmadığına bakıp ona göre ilaç verecektir
Ama engel olarak görüyorlar canım olmasını zorlaştıran bi olay.mesela ben tüp bebek tedavisi gördüm yumurta oluşturmak için ilaç kullandım göbekten vurulanlar. Kontrolde 26 28 arasında yumurtan oluşmuş dedi doktor. Toplama günü hepsi boş çıktı 5 tane tek içi dolu yani içinde falop varmış. Doktor bile şaşırdı yaniCanım kanda sadece enfeksiyon falan onlara bakilio yani..
Ben dr sordum idrar yolu enfeksiyonu büyük bi engel degil dedi bana
bu doğru muCanım adaçayı yapını günlük pedine damlat 3gün her sabah enfeksiyon için iltihap için birebir
Canım adaçayı yapını günlük pedine damlat 3gün her sabah enfeksiyon için iltihap için birebir
cennetyarim malesef canım idrar Yolu enfeksiyonu hamileliğe engel oluyor. Hamilelik olsa bile düşüğe kadar neden olabiliyor. Bende senin gibi 1 yıldı bu idrar Yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Yemediğim iğne içmediğim antibiyotik kalmadı. İğne yerdim bi hafta üç dört gün sonra yine tekrarlardı enfeksiyonum.
Artık kendi kendimin doktorum oldum.karnabahr kürü var canım onu dene o çok iyi geldi gerçekten denemeni tavsiye ederim ayrıca acı baharat ve turşudan uzak dur iç çamaşırını sürekli değiştirmeye çalış şifa olur umarım
Kızlar merhaba
Bu hafta enfeksiyon nedeniyle kadın doğuma gittim ve benden idrar kan ve beta istedi dün sonuçları aldık şimdi sorularım şunlar...
1. Kan testim normal çıktı bu kan testinde nelere bakilio acaba Dr sordum da herşey diyo bi örnek verebilecek varmı?
2.bu enfeksiyon geçmiyor bu şekilde gebe kalan varmı?
3.beta da 0 maalesef ama adet günüm geldi ve hala belirti yok acaba hemen Kanda çıkmayabilir mi?
Çok oldu kızlar ama lütfen bilgisi olan yazarsa cook sevinirim....[/QUOTE
MMerhaba canım 21+6 günlük hamileym enfeksiyonla orta okul zamanlarmdan beri başım dertte kaç kez Ankara İstanbul sevk ettiler gidemedim hamile kaldm ama 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hala geçmedi geçmiyor ve kanımdan bebeğimede geçeceği söyleniyo sen sen ol tedavini olmadan hamile kalma benimki gibi tekrarlayan enfeksiyon varsa 6 ay tekrarlamazsa eğer iyileştin demekmiş bu arada
Evet canım adamçayı yağı yanlış yazmışım pardonadaçayı çayını mı demek istediniz
Evet canım int araştır ben kendimde denedim iltihap için söküobu doğru mu
senden sonra araştırdım bayağı canım bende de enfeksiyon var. inşaallah temizler ♡Evet canım int araştır ben kendimde denedim iltihap için söküo
İnşalah onu kullanıp tüpleri tıkanıksa açıo iltihabı söküo ama enfeksiyon kana baktır Eğer vucüdünda varsa ilaç kullanmam kazım onda bebeğe engel çünkü vücüddaki enfeksionsenden sonra araştırdım bayağı canım bende de enfeksiyon var. inşaallah temizler ♡
Kan temiz çıktı canım, akıntı kültürü alındı rahimde çıktı enfeksiyon. Sen bi faydasını gördün mü kaç gün kullanmak lazım,İnşalah onu kullanıp tüpleri tıkanıksa açıo iltihabı söküo ama enfeksiyon kana baktır Eğer vucüdünda varsa ilaç kullanmam kazım onda bebeğe engel çünkü vücüddaki enfeksion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?