Gebeliğe Hazırlık Kan testi... 3 soru???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlmadm17

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
270
80
18
33
Kızlar merhaba
Bu hafta enfeksiyon nedeniyle kadın doğuma gittim ve benden idrar kan ve beta istedi dün sonuçları aldık şimdi sorularım şunlar...
1. Kan testim normal çıktı bu kan testinde nelere bakilio acaba Dr sordum da herşey diyo bi örnek verebilecek varmı?
2.bu enfeksiyon geçmiyor bu şekilde gebe kalan varmı?
3.beta da 0 maalesef ama adet günüm geldi ve hala belirti yok acaba hemen Kanda çıkmayabilir mi?
Çok oldu kızlar ama lütfen bilgisi olan yazarsa cook sevinirim....

canım kanda hemen cıkıyor genelde diye biliyorum ama nadiren sonra cıktıgı oluyormus ama az ihtimal

enfeksiyon için krem fitil vb ilaçlar var bende de cok oluyor birde pamuklu iç çamasır giymeli selpak kullanılmamalı vb önlemler de var

Anladım canım da bu kan da nelere bakilio pekii

cennetyarim malesef canım idrar Yolu enfeksiyonu hamileliğe engel oluyor. Hamilelik olsa bile düşüğe kadar neden olabiliyor. Bende senin gibi 1 yıldı bu idrar Yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Yemediğim iğne içmediğim antibiyotik kalmadı. İğne yerdim bi hafta üç dört gün sonra yine tekrarlardı enfeksiyonum.
Artık kendi kendimin doktorum oldum.karnabahr kürü var canım onu dene o çok iyi geldi gerçekten denemeni tavsiye ederim ayrıca acı baharat ve turşudan uzak dur iç çamaşırını sürekli değiştirmeye çalış şifa olur umarım

Ki

Kana bakıyorlar bazen kanda bulunan enfeksiyondan da kaynaklı olabilir hcg istemesinin nedeni de bebek olup olmadığına bakıp ona göre ilaç verecektir
Canım kanda sadece enfeksiyon falan onlara bakilio yani..
Ben dr sordum idrar yolu enfeksiyonu büyük bi engel degil dedi bana

Canım kanda sadece enfeksiyon falan onlara bakilio yani..
Ben dr sordum idrar yolu enfeksiyonu büyük bi engel degil dedi bana
Ama engel olarak görüyorlar canım olmasını zorlaştıran bi olay.mesela ben tüp bebek tedavisi gördüm yumurta oluşturmak için ilaç kullandım göbekten vurulanlar. Kontrolde 26 28 arasında yumurtan oluşmuş dedi doktor. Toplama günü hepsi boş çıktı 5 tane tek içi dolu yani içinde falop varmış. Doktor bile şaşırdı yani

sağolasın canım haklısın dikkat etmem doktora gitmem lazım

M

İnşalah onu kullanıp tüpleri tıkanıksa açıo iltihabı söküo ama enfeksiyon kana baktır Eğer vucüdünda varsa ilaç kullanmam kazım onda bebeğe engel çünkü vücüddaki enfeksion
Kan temiz çıktı canım, akıntı kültürü alındı rahimde çıktı enfeksiyon. Sen bi faydasını gördün mü kaç gün kullanmak lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…