• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi 0.18 çıkan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

Basak 17700

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
61
9
1
24
Mbr kızlar bugün kan testi yaptırdım 0.18 çıktı doktor 2 3 gün sonra tekrar gel dedi ve adetim 7 gün gecikti böyle olan sonrada hamile olduğunu öğrenen varmı acilll

Mbr kızlar bugün kan testi yaptırdım 0.18 çıktı doktor 2 3 gün sonra tekrar gel dedi ve adetim 7 gün gecikti böyle olan sonrada hamile olduğunu öğrenen varmı acilll

Canım 7 gün gecikmeye bu kadar düşük değer çıkmaz. En azından 3.18 felan olsaydı şüphe duy derdim. Ama direkt 0 negatif

Benim 9 gün geçmişti 0.1 çıktı
4 gün sonra tekrar yaptırdım 13 gün geçmişti 40.1 çıktı 😊
Geç döllenme oldu geç yumurtlamışm

Gögüs hassasiyeti vardı canım onun dışında çok belirtim olmadı
Benimde 9 gun gecikti yavrum cünkü ümitleniyorum gecikmenin 6.gunu kanda baktırdım ama negatifti 0.6 ydı şimdi çıkmış olabilirmi acaba diyorum diş eti çekilmesi var bendede birde gögüste cok hafif dokununca acıma 🙁🙁

Benimde 9 gun gecikti yavrum cünkü ümitleniyorum gecikmenin 6.gunu kanda baktırdım ama negatifti 0.6 ydı şimdi çıkmış olabilirmi acaba diyorum diş eti çekilmesi var bendede birde gögüste cok hafif dokununca acıma 🙁🙁
Olabilir valla canm
Rabbim nasip edince hersekil oluyor
Ne zamn baktrcsksın tekrar

Back