- 14 Haziran 2019
- 61
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi Basak 17700
Mbr kızlar bugün kan testi yaptırdım 0.18 çıktı doktor 2 3 gün sonra tekrar gel dedi ve adetim 7 gün gecikti böyle olan sonrada hamile olduğunu öğrenen varmı acilll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mbr kızlar bugün kan testi yaptırdım 0.18 çıktı doktor 2 3 gün sonra tekrar gel dedi ve adetim 7 gün gecikti böyle olan sonrada hamile olduğunu öğrenen varmı acilll
Ama hemşire 2 3 gün sonra gel dediCanım 7 gün gecikmeye bu kadar düşük değer çıkmaz. En azından 3.18 felan olsaydı şüphe duy derdim. Ama direkt 0 negatif
Belki benimde öyle olmuştur hadi inşallah ya hafif karnım ağrıyor idrarım koyu göğüslerim şişBenim 9 gün geçmişti 0.1 çıktı
4 gün sonra tekrar yaptırdım 13 gün geçmişti 40.1 çıktı
Geç döllenme oldu geç yumurtlamışm
İnşallah canımBenim de 0.13 çıkmıştı sonrada adet oldum zaten, insallah senin vardır.
İnşallahBenimde öyle çıktı 4 gün gecikti bugün adet oldum sen inşallah olmazsın yükselir
Ne gibi belirtilerin vardı bende de aynı durum var da deli olucamBenim 9 gün geçmişti 0.1 çıktı
4 gün sonra tekrar yaptırdım 13 gün geçmişti 40.1 çıktı
Geç döllenme oldu geç yumurtlamışm
Gögüs hassasiyeti vardı canım onun dışında çok belirtim olmadıNe gibi belirtilerin vardı bende de aynı durum var da deli olucam
Benimde 9 gun gecikti yavrum cünkü ümitleniyorum gecikmenin 6.gunu kanda baktırdım ama negatifti 0.6 ydı şimdi çıkmış olabilirmi acaba diyorum diş eti çekilmesi var bendede birde gögüste cok hafif dokununca acımaGögüs hassasiyeti vardı canım onun dışında çok belirtim olmadı
Olabilir valla canmBenimde 9 gun gecikti yavrum cünkü ümitleniyorum gecikmenin 6.gunu kanda baktırdım ama negatifti 0.6 ydı şimdi çıkmış olabilirmi acaba diyorum diş eti çekilmesi var bendede birde gögüste cok hafif dokununca acıma
Hiç bilmiyorum korkuyorum baktırmayada eşimde çok ümitleniyor çünküOlabilir valla canm
Rabbim nasip edince hersekil oluyor
Ne zamn baktrcsksın tekrar
İlkmi senin canım hayırlısı olsun hakkında inşaAllahHiç bilmiyorum korkuyorum baktırmayada eşimde çok ümitleniyor çünkü
İnşallah canım isteyen herkese versin rabbim ilk bebeğim olucak yani varsaİlkmi senin canım hayırlısı olsun hakkında inşaAllah
Amin canım benimİnşallah canım isteyen herkese versin rabbim ilk bebeğim olucak yani varsa
Veririm canım merak etme cok sagol cevapladıgın içinAmin canım benim
Haber et inşaAllah merak ederim
Rica ederim canım ne demekVeririm canım merak etme cok sagol cevapladıgın için ❤
Sonuç ne oldu acabaVeririm canım merak etme cok sagol cevapladıgın için