Kan tahlilini ne zaman yaptırmalıyım?Lütfen yardım edin

Rukiyeefsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
7
0
36
İyi akşamlar arkadaşlar en son adetimin üstünden 4 gün geçti. Normalde hep günü günene olur.2 gündür gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor. Son yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda ağrı var 3 gündür ara ara kramp oluyor. göğüslerim hep öncesinde şişer ağrırdı 2 gündür şiş ve ağrı var. Kan testini ne zaman yapmalıyım?

Merhaba geç döllenmeyse eğer küçük olduğu için çıkmamış olabilir. Beklemeye gerek yok istediğiniz zaman kan verin bence yeni bir gebelikse değer biraz düşük çıkar 3 gün sonra test tekrarlanır yükselirse sorun yok demektir en azından sonuç netleşmiş olur kafanızda

Evde yapılan testlerin güvenililirliği nedir hep negatif çıkıyor? Pazartesi kadar gelmezse gideceğim inşallah güzel haberler alırım :)

Evde yapılan testlerin güvenililirliği nedir hep negatif çıkıyor? Pazartesi kadar gelmezse gideceğim inşallah güzel haberler alırım :)
Genelde dogru çıkıyor ama döllenme geç olduysa ondan sonuç negatif olabilir ama kanda her şekilde anlaşılır çok düşükte olsa sonuç alırsınız

Ya benimde dört gün geçti ve alt karnım o kadar serti idrarım kokuyo böyle göğsümün en dip yerleri ağrıypr biraz damarlanma var. Ama ben evlendikten sonra çok geciktim 2 gün kadar her ay ondan şimdi test yapsam mı kararsız kaldım bence kan testi yapsan çıkar herhalde gecikmişsin zaten

Çok teşekkür ederim Melis ve Hatice:) Benim yaşadığım durumu yaşayan var mı ? Sürekli negatif çıkıpta gebe olan? Sizlerde nasıldı?

5 gün oldu gecikmem bugün yine evde test yaptım yine negatif karnım şiş ve sert ara ara kasıklarımda kramplarım oluyor ara ara midem bulanıyor.

5 gün oldu gecikmem bugün yine evde test yaptım yine negatif karnım şiş ve sert ara ara kasıklarımda kramplarım oluyor ara ara midem bulanıyor.
Bende mide bulantısı yok baş ağrısı ve halsizlik var idrar kokması göğüs damarlanması gibi ama ben mi farkediyorum yeni bunları diye test yapadım gelmyio. Senşn negatif çıkması çok enteresan ama böyle belirtilere bence sen kan testi yaptır için rahat eder en azından

Reglim hiç sekmez hiç böyle olmamıştır o şüpheye düşürüyor beni gecikmenin 5 günü adet olacakmışım gibi sancılarımda geçti artık
bebim de gecikmenin 8. gunu su an iki kere test yaptım bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif ikiside ama ben ella kullandım ve icime bosalma olmamıstı 1 ay once olmustu iliskim de regl sancisi gibi sancilarim oluyor belimde de agrı oluyor regldir insallah

Değer 10 bile olsa o testler de çok hafif çıkar. Yoksa yoktur zaten idrarda pozitif gorulmeden kan verilmemeli

Gec dollenme olsa bile cıkar testte ki ilk hamileligim gec dollenmeydi. Adet gecmeden test yapmayın ve önce idrar testi yapın su an hastaneler cok tehlikeli tanıdığımız virüs kaptı.

Gec dollenme olsa bile cıkar testte ki ilk hamileligim gec dollenmeydi. Adet gecmeden test yapmayın ve önce idrar testi yapın su an hastaneler cok tehlikeli tanıdığımız virüs kaptı.
Haklısınız o yüzden idrarda pozitif görmeden gitmek de istemiyorum ortam tehlikeli pozitif görürsem aile hekiminden yaptıracağım hayırlısıyla inşallah bakalım

Kızlar bu gece açık kahve akıntım geldi. Pazartesi yani 2 gün sonra kan tahlili yaptırsam sizce çıkar mı? Bir de idrar tahlilinde lekelenmeden kaç gün sonra çıkar?

Kızlar ben adete 6 gün kala kan testinde öğrendim. Degerim 31 çıkmıştı. Ertesi ghn kahverengi lekelenmem oldu. Sonra gogus hassasiyeti, koku hassasiyeti, sivilcelenme, siskinlik, kasık ağrısı ve bel ağrısı yasadim. Adet belirtilerine cok yakindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…