Kan tahlilim sizce nasıl ?

__love__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
58
1
Kızlar benm saçlarım çok dökülüyor.Kan tahlili yaptırdım doktor temiz dedi.Bide siz bakarmısınız ?

Demir = 65
Ansatüre demir bağlama kapasitesi = 293
Total demir bağlama kapasitesi = 358

WBC= 6.1
NEU=3.4
NEU%=55
LYM=2.2
LYM%=35.6
MONO=0.5
MONO%=7.9
EOS=0.0
EOS%=0.7
BASO=0.0
BASO%=0.8
RBC=4.72
HGB=14.1
HCT=41.7
MCV=88.3
MCH=29.7
MCHC=33.7
PDW=16.0
RDW=13.2
PLT=270
MPV=8.5
PCT=0.230

Canım tahlil sonuçlarında..normal değerlerinde yer alması gerekir
Ordan sizde çok rahat anlayabilirsiniz.

Benim demirim 10larda ve 50 ile 100 küsür aralıgında olması gerekiyormus bu demektir ki senin ki normal.
Ama digerlerine birsey diyemiycem bilemedigimden canım..
:KK34:
b12 vitamin eksikligi de sac döker.

doktor iyi dediyse neden burda konu açıyorsun ki yalan mı söyleyecek insanlar
madem güvenmiyorsun, güvenmediğin doktora neden gidiyorsun?
ayrıca burdaki insanlar doktorundan iyi bilemez di mi?

doktor iyi dediyse neden burda konu açıyorsun ki yalan mı söyleyecek insanlar
madem güvenmiyorsun, güvenmediğin doktora neden gidiyorsun?
ayrıca burdaki insanlar doktorundan iyi bilemez di mi?

Hoşuna gitmiyosa yorum yapmazsın biter gider ya allah allah bi sıkıntım vardı paylaşmak istedim.Tecrübesi olanlara sormak istedim.Burdaki insanlararın hepsi doktor mu sanki yorum yapıyo destek olmak için yorum yapıyolar.

Benim demirim 10larda ve 50 ile 100 küsür aralıgında olması gerekiyormus bu demektir ki senin ki normal.
Ama digerlerine birsey diyemiycem bilemedigimden canım..
:KK34:
b12 vitamin eksikligi de sac döker.

Saol tatlım cvp için bu arada tahlilleri almaya gittiğimde oradaki görevli bana bu tahlil listesini verdi ve bi tane daha var horman testi o dah çıkmadı 10 dk bekleyin dedi aldıktan sonra baktım b12 fln yazıyodu doktor onada baktı ve çok güzel dedi.Anlamadım ki ne oluyo bana :KK5: Katı bi diyet yaptım o neden oldu sanıım balık tavuk et falan hiç yemem ve sevmem yarın yine doktora gidicem bu sefer başka birine inş bi çözüm bulur oturup anlatıcam uzun uzun ilgilensin benle ya öteki başından savdı hemen :2:

Paylaşımlarımızda birbirimize karşı saygı konusunda lütfen biraz daha hassas olalım

X