Kan Tahlili

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
Ayın 3ünde aşılamam oldu ayın 14 ünde kanda baktırın dedi.Sizce kan tahlili yaptırsam çıkar mı çok erken değil mi ? Son adet tarihimde 19 haziran kızlar şimdiden saolun

Ayın 3ünde aşılamam oldu ayın 14 ünde kanda baktırın dedi.Sizce kan tahlili yaptırsam çıkar mı çok erken değil mi ? Son adet tarihimde 19 haziran kızlar şimdiden saolun

Bencede erken cnm adet tarihine kadar beklemelisin

bende aşılamadan sonra 12.günde baktırılabiliyor diye duymuştum ama bilemedim şuan :26:

bende 12 hazıranda asılama oldum adet tarihimde 24 mayıstı 27 hazıranda idrardan baktım silik ikinci cizgi vardı kan tahlılımde 74 lerdeydi suan 3 gun öncede 4900 lerdeydi biraz nazlıyız ama olucak acele etme strese giriyor insan sonra neden yolunda değil herşey diyeee

Elif eilen tesekkur ediyorum ikinize de tlfndan giriyorum alintilayamadim ben bekleyeyim en iyisi .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Serapuctepe tebrik ederim canim.Allah kucagina almayi nasip etsin canim.insallah bende guzel haberler alirim :)

Elif eilen tesekkur ediyorum ikinize de tlfndan giriyorum alintilayamadim ben bekleyeyim en iyisi .

Rica ederiz cnm bizide haberdar et olurmu güzel haberlerini bekliyorum :)

Ederim tabiki canim :)

2 yıldır deniyoruz 2 aşılama iğneler klomen çok yoruldum artık sizin var mı bebeğiniz ?

benim bebiş yok henüz 2 aylık evliyiz rabbim ne zaman kısmet ederse diyoruz..
manevi olarak yoluyor insan ablamdan biliyorum onlarda 2 yıldır deniyor eniştemde sperm yoktu ablam sağlıklıydı ama eşiyle o kadar çok yıprandıki eniştem tedaviyle normale dönmeye başladığı an ablamda rahim ağzı açıklı olduğu ve fsh lh değerlerinin biri yüksek biri düşük çıktı pek detay bilmyorum umarım anlatabilmişimdir abimle yengemde 3 yıl oldu evleneli yengemin yumurtalıkları çalışmadığı için bebekleri olmuyor kıbrısa gittiler orda aşılama oldu aam bebek tutunamadı şimdi koruyucu aile oldular 13 aylık bebek almışlardı şimdi 19 aylık tosun gibi maşallah

anladım canım Allah istediğiniz zaman da verir inşalah bakalım önümüz deki ay yine deniycez inşallah bizde hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite dedi doktor kısmet artık

anladım canım allah istediğiniz zaman da verir inşalah bakalım önümüz deki ay yine deniycez inşallah bizde hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite dedi doktor kısmet artık

canım içiniferah tut allah herşeyin en iyisini bilendir hep böyle düşün elbet bir zamanı vardır hayırlısı nezamansa ozaman olsun de 7 senedir ugrasıyorum dıs gebelik doğum sonra ölüm simdi tekrar bebişimizi bekliyoruz tez vakitte sende kavusursun inşallah kafana takma heleki sebepsiz infertiliteyse kesin psikolojiktir kafanızdan düşünceyi attıgınızda hamile kalacaksın inan bunaa...

canım benim inşallah dediğin gibidir zaten bütün tedavileri bitirdim artık tüp dedi dr. Rabbim bu mübarek gecede sesimizi duyar inşallah.

evet 11 günüydü yaptırdım negatif 0 82 ama hala inanmak istemiyorum

cnm bn ilk test yaptirdigimda 0,19 cıktı doktor negatif dedi ama bn umudumu hic kaybetmedim iki gun sonra yine gibip yaptirdim 2,84 gikti doktor yine negatif dedi bn israr etmeme ragmen bana kizdi hatta girip olmustum ilac verdi ben israrla ilaclari almadim 4 gun sonra atesim cok gikinca acile goturduler ve serum yapmadan once gebelik testi istedim sonuc 53 cikti ve simdi 5 haftlik hamileyim canini sıkma sen inan yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…