Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 3ünde aşılamam oldu ayın 14 ünde kanda baktırın dedi.Sizce kan tahlili yaptırsam çıkar mı çok erken değil mi ? Son adet tarihimde 19 haziran kızlar şimdiden saolun
Ayın 3ünde aşılamam oldu ayın 14 ünde kanda baktırın dedi.Sizce kan tahlili yaptırsam çıkar mı çok erken değil mi ? Son adet tarihimde 19 haziran kızlar şimdiden saolun
Elif eilen tesekkur ediyorum ikinize de tlfndan giriyorum alintilayamadim ben bekleyeyim en iyisi .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ederim tabiki canim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tahlil yaptırdınız mı?
evet 11 günüydü yaptırdım negatif 0 82 ama hala inanmak istemiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun regliniz geldi peki :26:
yok daha olmadım ama 1 2 güne olurum
üzülmeyin lütfeen Rabbim sağlık sıhhat versin tekrar denersiniz inşallah
2 yıldır deniyoruz 2 aşılama iğneler klomen çok yoruldum artık sizin var mı bebeğiniz ?
anladım canım Allah istediğiniz zaman da verir inşalah bakalım önümüz deki ay yine deniycez inşallah bizde hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite dedi doktor kısmet artıkbenim bebiş yok henüz 2 aylık evliyiz rabbim ne zaman kısmet ederse diyoruz..
manevi olarak yoluyor insan ablamdan biliyorum onlarda 2 yıldır deniyor eniştemde sperm yoktu ablam sağlıklıydı ama eşiyle o kadar çok yıprandıki eniştem tedaviyle normale dönmeye başladığı an ablamda rahim ağzı açıklı olduğu ve fsh lh değerlerinin biri yüksek biri düşük çıktı pek detay bilmyorum umarım anlatabilmişimdir abimle yengemde 3 yıl oldu evleneli yengemin yumurtalıkları çalışmadığı için bebekleri olmuyor kıbrısa gittiler orda aşılama oldu aam bebek tutunamadı şimdi koruyucu aile oldular 13 aylık bebek almışlardı şimdi 19 aylık tosun gibi maşallah
anladım canım allah istediğiniz zaman da verir inşalah bakalım önümüz deki ay yine deniycez inşallah bizde hiçbir sorun yok açıklanamayan infertilite dedi doktor kısmet artık
canım içiniferah tut allah herşeyin en iyisini bilendir hep böyle düşün elbet bir zamanı vardır hayırlısı nezamansa ozaman olsun de 7 senedir ugrasıyorum dıs gebelik doğum sonra ölüm simdi tekrar bebişimizi bekliyoruz tez vakitte sende kavusursun inşallah kafana takma heleki sebepsiz infertiliteyse kesin psikolojiktir kafanızdan düşünceyi attıgınızda hamile kalacaksın inan bunaa...
evet 11 günüydü yaptırdım negatif 0 82 ama hala inanmak istemiyorum