Kan tahlili

bls

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
3
0
6
İstanbul
SAT 16 mayis 2013 bugun tahlil yaptirdim. Beta HCG degerim 233 cikti. Acaba hamilemiyim? Cok mersk ediyorum

Evet hamilesin, tahlillerini bi doktorla konuşmadın mı? Hayırlı olsun bebişin..

Tesekkur ederim. Sabah randevum. İlk bebegim ve cok heyecanliyim. Beslenme konusunda onerilere ihtiyacim var. Bu konuda yardimci olabilir misiniz? Diyetisyene de gidecegim fakat tecrubelere daha cok guveniyorum)) sevgiler

Doktorunla bi konuş bakalım neler diyecek..Yardımcı olurum tabi..Ne güzel ilk bebeğin heyecanı bi başka oluyo Ben 2 hafta sonra doğurcam herhalde ilk bebeğimi

Ayrıca diyetisyene gitmene gerek yok yav..

Son düzenleme:
reglım 2gun oldu gecikeli ve ben bugun kan testı yaptırdım 2.27 cıktı sonuc negtf demi yanlmıyorum yanlız arkdsmda aynı doktora gtms 2 ustu hamıle demek dems kafm karstı yrdmcı olrmusunz

reglım 2gun oldu gecikeli ve ben bugun kan testı yaptırdım 2.27 cıktı sonuc negtf demi yanlmıyorum yanlız arkdsmda aynı doktora gtms 2 ustu hamıle demek dems kafm karstı yrdmcı olrmusunz

Hastane referansları değişir, ama genelde 5 üzeri olması lazım. Biraz daha bekleyin, artarsa hamilesinizdir zaten.

Hastane referansları değişir, ama genelde 5 üzeri olması lazım. Biraz daha bekleyin, artarsa hamilesinizdir zaten.

doktordan ögrendm degılmısım benm regl gunum 9hazrndı ben testi 11de yaptrdım sızce cıkmamıs olablrmı dedım bana 1hafta daha gelmzse tekrar yapalım dedı ben hamıllk testı yapsam cıkmazmı bugun 13ü ve hala gelmedi 5gun oldu sızce teste cıkarmı ?

Kesemizi gorduk. Bulantim 2 gundur var ve inanilmaz derecede parfum ve sampuan kokusundan midem bulaniyor. Surekli sebze ve meyve tuketiyorum yiyeceklere karsi degil de koku cok kotu yapiyor beni

Arkadasim bende seninle ayni durumdaim dun adet gunumdu ama olmadi bende kan testi yaptrdm 0.1 cikti yani negatifff ama hala adet olmadimm acaba daha sora yukselirmi bu deger daha erkenmi yoksa hamile olsam cikarmiydi dusukte olsa..

Arkadasim bende seninle ayni durumdaim dun adet gunumdu ama olmadi bende kan testi yaptrdm 0.1 cikti yani negatifff ama hala adet olmadimm acaba daha sora yukselirmi bu deger daha erkenmi yoksa hamile olsam cikarmiydi dusukte olsa..

Eger hamileysen bihaftasora kesn cikar artk bende mecburen beklicemmm eger olmazsaa yind yaptrcammm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…