U umutluveumutsuz Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 58 27 23 7 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #1 Kızlar demir eksikliği için kan tahlili verdim. Sonuçlar bugün çıkar dediler ama kaç saate çıkar biliyor musunuz? Evim hastaneye uzak bekliyorum da
Kızlar demir eksikliği için kan tahlili verdim. Sonuçlar bugün çıkar dediler ama kaç saate çıkar biliyor musunuz? Evim hastaneye uzak bekliyorum da
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 439 216 24 7 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #2 umutluveumutsuz .!.: Kızlar demir eksikliği için kan tahlili verdim. Sonuçlar bugün çıkar dediler ama kaç saate çıkar biliyor musunuz? Evim hastaneye uzak bekliyorum da Genişletmek için tıkla... E nabızdan görebilirsiniz sonuçları, yorumunu da dilerseniz yarın ya da başka gün yaptırabilirsiniz
umutluveumutsuz .!.: Kızlar demir eksikliği için kan tahlili verdim. Sonuçlar bugün çıkar dediler ama kaç saate çıkar biliyor musunuz? Evim hastaneye uzak bekliyorum da Genişletmek için tıkla... E nabızdan görebilirsiniz sonuçları, yorumunu da dilerseniz yarın ya da başka gün yaptırabilirsiniz
U umutluveumutsuz Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 58 27 23 7 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #3 liyuzada .!.: E nabızdan görebilirsiniz sonuçları, yorumunu da dilerseniz yarın ya da başka gün yaptırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çalıştığım için sonuçları bugün göstermek istiyorum daha e nabız düşmemiş. Kaç saat içinde düşer bilginiz var mı acaba verildikten sonra ?
liyuzada .!.: E nabızdan görebilirsiniz sonuçları, yorumunu da dilerseniz yarın ya da başka gün yaptırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çalıştığım için sonuçları bugün göstermek istiyorum daha e nabız düşmemiş. Kaç saat içinde düşer bilginiz var mı acaba verildikten sonra ?
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 439 216 24 7 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #4 umutluveumutsuz .!.: Çalıştığım için sonuçları bugün göstermek istiyorum daha e nabız düşmemiş. Kaç saat içinde düşer bilginiz var mı acaba verildikten sonra ? Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra düşüyor diye biliyorum. Geçmiş olsun
umutluveumutsuz .!.: Çalıştığım için sonuçları bugün göstermek istiyorum daha e nabız düşmemiş. Kaç saat içinde düşer bilginiz var mı acaba verildikten sonra ? Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra düşüyor diye biliyorum. Geçmiş olsun