- 25 Temmuz 2007
- 123
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar daha adetime 5 gün var ama dayanamadım tahhlil yaptırdım ve değer 0,1 maalesef. belirtiler hissediyor gibiyim ama olmadı galiba göğüslerimde sızlama gerginlik alt karnımda ağrı sabahları yeni başlayan bulantı vardı hamileyim galiba dedim ama hayal kırıklığı
inşallah canım kendimide şartlamıştım hamileyim diye moralim çok bozuk bakalım adetim olacakmı 5 günü iple çekiyorum, acaba hamile olsaydım 5 gün önce kanda çıkarmıydı?
aslında bu ikinci çocuğum olacak canım ama birincisinde beklemeden araştırmadan öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi araştırdıkça daha zorlaştı sanki herşey, bekliycez yapacaka bişey yok, bu ay olmazsa gelecek aya inşallah hayırlısıyla. Sen hamilemisin canım?
kızlar daha adetime 5 gün var ama dayanamadım tahhlil yaptırdım ve değer 0,1 maalesef. belirtiler hissediyor gibiyim ama olmadı galiba göğüslerimde sızlama gerginlik alt karnımda ağrı sabahları yeni başlayan bulantı vardı hamileyim galiba dedim ama hayal kırıklığı