- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
geçen gün başka bi forumda kadın yazmış ki 6 aylık hamileyim bebeğimin kilosu şu kadar, doktor iyi dedi ama burda değil diyolar doktora mı inanayım buraya mıDoktor bir şeyi yok demiş ne desin daha
Ayrıca demir fazlalığını nerden çıkardınız, demir fazlalığı yaşamak çok çok zor, toplumda çoğu kişi eksikliğini çekiyor. Doktor tahilin sağlıklı sınırlar içinde olduğunu söylemiş işte, değerleri buraya yazıp ne yapacaksınız , biz mi teşhis koyalım?
Doktora inanmıyorsunuz, tahlile inanmıyorsunuz, internette yazan jenerik tanılara inanıyorsunuz burdan ne yazsak belli ki ona da inanacaksınız... şu ülkede doktorların uğraşmak zorunda olduğu cehalete gerçekten şaşırıyorum bazen. Madem inanmıyorsunuz doktora gitmeyin olsun bitsin.
doktor iyi dediyse sorun yoktur. bahsettiğiniz fazlalık çok değilki... sınırda kabul etmiştir onu.. büyüme ağrısı olabilir gerçekten. ben de hatırlıyorum ergenlikte bacağıma kramp ile kalkardım uykumdan. biraz süre verin. eğer 6 ay sonra da hala devam ediyor olursa mesela o zaman başka doktora gidip bir görüş daha alırsınız.Merhaba bir sorum var, çocuğum 11 yaşında kan tahlili yaptırdık.kalsiyum üst sınır 10.3 iken çocuğumun 10.5
Birde demiri 120 en üst sınır iken çocuğumun 133
Bu yakınlarda sol kaburga altını gösteriyor, bacakların ağrıyor diyor, boynum acıyor diyor. Doktora götürdük baktı büyüme ağrısı dedi, kan testi sonuçlarına da baktı herhangi bir şey yok gayet sağlıklı çocuğunuz dedi ama internetten kalsiyum fazlalığı ve Demir fazlalığı diye baktığımda tehlikeli olduğu yazıyor kafam karıştı
Neden çocuğumun sol tarafı ağrıyor anlamadım?
Tüp bebek tedavisine başladık ama bu şekilde herşeyi kafama takarsam nasıl olucak
Eşim kızıyor bana ama elimde değil. Var mı çocuğunun tahlili bu şekilde çıkan yada bilgisi olan
Merhaba bir sorum var, çocuğum 11 yaşında kan tahlili yaptırdık.kalsiyum üst sınır 10.3 iken çocuğumun 10.5
Bu yakınlarda sol kaburga altını gösteriyor, bacakların ağrıyor diyor, boynum acıyor diyor. Doktora götürdük baktı büyüme ağrısı dedi, kan testi sonuçlarına da baktı herhangi bir şey yok gayet sağlıklı çocuğunuz dedi ama internetten kalsiyum fazlalığı ve Demir fazlalığı diye baktığımda tehlikeli olduğu yazıyor kafam karıştı
Tüp bebek tedavisine başladık ama bu şekilde herşeyi kafama takarsam nasıl olucak
Eşim kızıyor bana ama elimde değil. Var mı çocuğunun tahlili bu şekilde çıkan yada bilgisi olan
Çok büyük bir sınır değil o yüzden doktor normal dediyse normaldir. İçinize sinmediyse başka doktora da gösterin. 10.3 yerine 15.0 falan çıksa anlarım sizi.Merhaba bir sorum var, çocuğum 11 yaşında kan tahlili yaptırdık.kalsiyum üst sınır 10.3 iken çocuğumun 10.5
Teşhis konsun diye değil, belki kendinde yaşayan, çocuğunda olan yada sağlıkçı olan birileri varsa bilgi verir diye yazdım.Doktor bir şeyi yok demiş ne desin daha
Ayrıca demir fazlalığını nerden çıkardınız, demir fazlalığı yaşamak çok çok zor, toplumda çoğu kişi eksikliğini çekiyor. Doktor tahilin sağlıklı sınırlar içinde olduğunu söylemiş işte, değerleri buraya yazıp ne yapacaksınız , biz mi teşhis koyalım?
Doktora inanmıyorsunuz, tahlile inanmıyorsunuz, internette yazan jenerik tanılara inanıyorsunuz burdan ne yazsak belli ki ona da inanacaksınız... şu ülkede doktorların uğraşmak zorunda olduğu cehalete gerçekten şaşırıyorum bazen. Madem inanmıyorsunuz doktora gitmeyin olsun bitsin.
Başka bir doktora daha sorucaz tabi çok yüksek değilÇok büyük bir sınır değil o yüzden doktor normal dediyse normaldir. İçinize sinmediyse başka doktora da gösterin. 10.3 yerine 15.0 falan çıksa anlarım sizi.
Tdbk yok ama ferritin bakılmış, 78.8 en yüksek sınır iken çocuğumun 27.76 çıkmışTek başina demirin o düzeyde yüksekligi anlamlı değil.TDBK ve Ferritin de bakılmış mı.
Çok korkutmayin kendinizi. İnternette yazılanlara da güvenmeyin. Onlar bütün olasılıkları ve en uç noktaları yazıyor.gecmis olsun.Başka bir doktora daha sorucaz tabi çok yüksek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?