- 26 Haziran 2020
- 5
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi AsliMertSa
-
27 çıktı.Sonuç kaç çıktı deger
İki günde bir iki katı katlamasi lazım adetin kaçıncı günü yaptığının tarihi peki27 çıktı.
evet araştırdım öyleymiş. ama test dün yapıldı diğeri yarın yapılması gerekiyor ama tatil. pazartesi kadın doğuma gidicem. peki hamile isem adet gelmesi normal mi?İki günde bir iki katı katlamasi lazım adetin kaçıncı günü yaptığının tarihi peki
5 hafta önce olan değil düşük veya dış gebelik veya kimyasal gebelik de olabiliyorevet araştırdım öyleymiş. ama test dün yapıldı diğeri yarın yapılması gerekiyor ama tatil. pazartesi kadın doğuma gidicem. peki hamile isem adet gelmesi normal mi?
evet araştırdım öyleymiş. ama test dün yapıldı diğeri yarın yapılması gerekiyor ama tatil. pazartesi kadın doğuma gidicem. peki hamile isem adet gelmesi normal mi?
teşekkür ederim ilginiz için. gözlemliyorum henüz kanama başlayalı 3-4 saat oluyor. pazartesi doktora gittiğimde sonuçları burda paylaşıcam. belki birilerine faydam olur. çok sıkıntılı bir süreçmiş.Rengi yoğunluğa göre değişir o
duruma göre bakayım. ben acili hiç düşünmemiştim. eğer biktarı artarsa yarın sokağa çıkma yasağı bitince giderimÇok fazla ise doktora git bekleme ama damla damla ise yerleşme kanaması olabilir yinede sen bilirsin bı doktora git acile baksın lar ulturason la herşey yolunda mı diye
Naptın canım sonuc ne olduMerhabalar
çok endişeli ve stresli bir dönem geçiriyorum. adet gecikmesi 8 gün oldu ve ben sağlık ocağına gidip kan testi verdim. bugün sonuç elime ulaştı. beta hcg hormon 27 çıktı. hemşire bunun çok düşük olduğunu söyledi. bundan 3 -4 gün öncesinde evde test yaptım negatif çıktı. bugünde kanamam var adet oldum sanırım. ama beta hcg değeri 0-10 referans değeri arası olması gerekiyor. benim bunun baya üzerinde. doktora gitmek için pazartesiyi beklemem gerekiyor. şimdi o güne kadar stresim daha da artacak. başına benzer problem gelipte gebe olan arkadaşlar var mı ya da aksi durum olan var mı? yardımcı olur musunuz?
Regldn önce mi yaptınız testi veya sonra mi kaç gün erken veya kaç gün geçti yazabilirsinizBenimde beta değerim ilkten 10 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi ben yine tekrarladım 3 gün sonra testi hamileymişim değerlerim artmıştı
Ya benim de reglim den 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü. Adet sancılarım vardı ara ara. 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım kasık ağrılarım var. Başım da ağrıyor şu an sık sık idrara çıkıyorum. Bu arada reglim 13 gün gecikti, 9 gün önce kan testi yaptım.Benimde beta değerim ilkten 10 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi ben yine tekrarladım 3 gün sonra testi hamileymişim değerlerim artmıştı
Mümkün değil kimyasal gebelik yasamissiniz siz çok yaşadığım için biliyorum eğer birden fazla yaşarsanız genetik test yaptırın pıhtılaşmayı baktırın bunu doktorlar söylemiyor malesefMerhabalar
çok endişeli ve stresli bir dönem geçiriyorum. adet gecikmesi 8 gün oldu ve ben sağlık ocağına gidip kan testi verdim. bugün sonuç elime ulaştı. beta hcg hormon 27 çıktı. hemşire bunun çok düşük olduğunu söyledi. bundan 3 -4 gün öncesinde evde test yaptım negatif çıktı. bugünde kanamam var adet oldum sanırım. ama beta hcg değeri 0-10 referans değeri arası olması gerekiyor. benim bunun baya üzerinde. doktora gitmek için pazartesiyi beklemem gerekiyor. şimdi o güne kadar stresim daha da artacak. başına benzer problem gelipte gebe olan arkadaşlar var mı ya da aksi durum olan var mı? yardımcı olur musunuz?
Reglden önce mi sonra mi10 çıktıBenimde beta değerim ilkten 10 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi ben yine tekrarladım 3 gün sonra testi hamileymişim değerlerim artmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?