• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan tahlili beta hcg yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

msdysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
113
35
48
28
Kızlar ben gectigimiz cuma kan tahlili vrdim adetim 4 gun gcmisti sonuc 447 cikti bide 2 gun snra vrdim 882 ckti szce gebelik norml mi yazilri okuyorum herzin degeri 2000 3000 lerde ckmis

çok yeni her gün çok hızlı yükselecek Allah sağlıkla kucağına nasip etsin bebeğini :KK200: :nazar:

yoktur aynısı ablamda oldu böleydi 2 günde bir 500 500 artarak çoğaldı bebe şuan 4 yaşında :)))

700 de çıksa sıkıntı yok demekti. %100 artacak diye bir şey yok ki. %60 kafi. Verdiğin saatten gittiğin hastaneye kadar sonuçlar değişik çıkabilir. Sıkıntı yapmayın. 😊

2gunde katlanmis katlanamsi da normal zaten 2 3 gun sonra sende 2 3 bin degeleeri goreceksn 😊😊

Kızlar ben gectigimiz cuma kan tahlili vrdim adetim 4 gun gcmisti sonuc 447 cikti bide 2 gun snra vrdim 882 ckti szce gebelik norml mi yazilri okuyorum herzin degeri 2000 3000 lerde ckmis
2 gün sonrası için ideal bi değer 2 gün sonra yine verin hayırlı olsun 🤲🏽

merhaba kızlar bat 26 Şubat yani yarın. bata 3gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı attım buraya var dedi arkadaşlar sizce kan tahlili ne zman vermeliyim

merhaba kızlar bat 26 Şubat yani yarın. bata 3gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı attım buraya var dedi arkadaşlar sizce kan tahlili ne zman vermeliyim
Korkutmk istemm ama gctgimiz ay 3 gun gcikince test yptim cok cok silikti bi gun sonra cok agir kanamli adet oldum ama bu ay hmileyim hkkinda hyrlisi olsun gcmesini bkle cnm illa bnmki gbi olck dgil

Gayet normal yükselmesi önemli zaten döllenmeye göre düşük yüksek olabilir ilk değer. Ama sonraki yükseldiğine göre sağlıklı ilerliyosunuz

İki gün sonra tekrarlayın yaklaşık 6 hafta olduğnda da kalp atışı duyulacaktır

Merhaba arkadaşlar kan verdim doktor 15 olduğunu sınırda dedi iki gun sonra yine gel dedi başına gelen var mı

Back