- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 13
gözünaydın inş bizde hamileyizdir :)Ya ben 1 senedir çekiyorum o enfeksiyonlu mantarı ilk doktorum hiç bişi yapmadı, şimdi doktorumu değiştirdim bi beye gittim, bir ton ilaç verdi eşimede yazdı yoksa döner dolaşır bu sürekli dedi, antibiyotik filan yazdı, ama ben belki hamileyimdir diye bugünü bekledim ve kan tahlili yaptırdım, reglime 1 hafta var ama beta hcg değeri 26.80 çıktı..
Ya ben 1 senedir çekiyorum o enfeksiyonlu mantarı ilk doktorum hiç bişi yapmadı, şimdi doktorumu değiştirdim bi beye gittim, bir ton ilaç verdi eşimede yazdı yoksa döner dolaşır bu sürekli dedi, antibiyotik filan yazdı, ama ben belki hamileyimdir diye bugünü bekledim ve kan tahlili yaptırdım, reglime 1 hafta var ama beta hcg değeri 26.80 çıktı..
amin canımmgözünaydın inş bizde hamileyizdir :)
Hastayken derken, yani yaklaşık 1 senedir sürekli geçmeyen bi enfeksiyon durumu var çoğu zaman yanma filan oluyodu, ama doktor bişi yok deyince pek üstüne düşmedim şimdi yeni gittiğim doktor işte bissürü ilaç yazdı geçmemiş dedi simir testi filan aldı, 2 hafta sonra gel dedi, bende şüphelenip test yaptırdım ilaçlara başlamadan, bugün sonucu başka bi doktora gösterdim şuan biyolojik olarak hamilesin fakat henüz çok erken ne olcağı belli olmaz ama ilaçları kullanma tabi dedi..sen birde hastaykenmi gebe kaldın ?
Ya çok teşekkür ediyorumAllah tamamına erdirsin annesi
Hastayken derken, yani yaklaşık 1 senedir sürekli geçmeyen bi enfeksiyon durumu var çoğu zaman yanma filan oluyodu, ama doktor bişi yok deyince pek üstüne düşmedim şimdi yeni gittiğim doktor işte bissürü ilaç yazdı geçmemiş dedi simir testi filan aldı, 2 hafta sonra gel dedi, bende şüphelenip test yaptırdım ilaçlara başlamadan, bugün sonucu başka bi doktora gösterdim şuan biyolojik olarak hamilesin fakat henüz çok erken ne olcağı belli olmaz ama ilaçları kullanma tabi dedi..
Amin inşallah, hayırlısı hepimiz için :)geçmiş olsun cnm inşallah hamilesindir hep birlikte güzel geçirirz bu serüveni
İkinci cizgi silikse muhtemel hamilesinizdirarkadaşlar mrb bende bebiş bekleyenlerdenim test yaptım bugun ıkı tane bellı belırsız sılık cıktı :/ kan test yaptırmaya cesaret edemıyorum
Kan testi verdimgeçmiş olsun cnm inşallah hamilesindir hep birlikte güzel geçirirz bu serüveni
İkinci cizgi silikse muhtemel hamilesinizdir
Evet pek belli olmuyo ama bi kan tahlili yaptırın istersenizFOTOGRAFTA BELLİ OLMAYABILIR AMA BEN DAHA NET GÖRÜYORUM ELIMDE
Hayırlısı olsun inşallah :)Kan testi verdim
Sen verdn mi kan benimki 0.1 maalesefsen birde hastaykenmi gebe kaldın ?
Yaa üzülmeyin hyırlısı olsun, regl tarihi ne zamandı?Sen verdn mi kan benimki 0.1 maalesef
Bat 27 mayıs dayanamdım yaptordmYaa üzülmeyin hyırlısı olsun, regl tarihi ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?