Hamilesin canım hayırlı olsun. Cok erken tespit etmissin :)
Gerçekten elim ayağım birbirine girdi çok teşekkür ederim :)))Hayırlı olsun bebişinn tutunmuş annesi
Ne demek sağlıklı bir gebelik geçirir tez zamanda da kucağına alırsın inşallahGerçekten elim ayağım birbirine girdi çok teşekkür ederim :)))
Amiin :))Ne demek sağlıklı bir gebelik geçirir tez zamanda da kucağına alırsın inşallah
Merhaba kızlar reglime 1 hafta var, fakat doktorum antibiyotik ilaç yazdığı için bu sabah kullanöadan önce kan tahlili yaptırmak istedim, sonuç 26.80 çıktı nedir bu?
İçinde bi şüphe varsa kesinlikle yaptırmanı tavsiye ederim, ne olacağı belli olmazayyy keşke bende dün yaptırsaydım kan testi
İçinde bi şüphe varsa kesinlikle yaptırmanı tavsiye ederim, ne olacağı belli olmaz
Hayırlı olsun canımYaaaa inanamıyorum gerçekten, bi yandan çok erken öğrendiğim için mutsuzum, bi yandan çok heycanlı nasıl beklicem 1 hafta kadar :))))) teşekkür ederim
aynen cıkar mı acaba benimde 27 mayısakşam benim ufaklık hastaydı hastanedeydik . 26 bat valla aklım gitmedi değil kan testine düşükde olsa çıkar herhalde 12 yumurtlama günümdü çıkarmıki?
ay akşam erken kaçabilirsem gidip kan veriyim yoksada kafamdan siliyim helak oldum 1 aydıraynen cıkar mı acaba benimde 27 mayıs
bende aynı düşüncelerdeyim ama versem mi vermesem mi bi türlü karasr veemedim bana da bilgi ver inşAAllah hamilesindir o güzelhaberini alırız:)
Çok teşekkür ederim :))Hayırlı olsun canım
inş hamilesindir heyecanla bende bekliyorum sonucu sence bende versemmi yazaten değilsem yanmışım ben ,seneye tekrar bu stresi çekicem
inş hamilesindir heyecanla bende bekliyorum sonucu sence bende versemmi ya
tamam :) haber verelimver ver ,verelim hatta ben rahatsızım ilaç kullanıcam gebelik şüphem var diycem devlete gidicem ,mantar oldum mesela ilaç kullanamam sabahtan beri öldüm kaşıntıdan
Ya ben 1 senedir çekiyorum o enfeksiyonlu mantarı ilk doktorum hiç bişi yapmadı, şimdi doktorumu değiştirdim bi beye gittim, bir ton ilaç verdi eşimede yazdı yoksa döner dolaşır bu sürekli dedi, antibiyotik filan yazdı, ama ben belki hamileyimdir diye bugünü bekledim ve kan tahlili yaptırdım, reglime 1 hafta var ama beta hcg değeri 26.80 çıktı..ver ver ,verelim hatta ben rahatsızım ilaç kullanıcam gebelik şüphem var diycem devlete gidicem ,mantar oldum mesela ilaç kullanamam sabahtan beri öldüm kaşıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?