• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan tahlili 26.80 hamilemiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
98
Merhaba kızlar reglime 1 hafta var, fakat doktorum antibiyotik ilaç yazdığı için bu sabah kullanöadan önce kan tahlili yaptırmak istedim, sonuç 26.80 çıktı nedir bu?

Hamilesin canım hayırlı olsun. Cok erken tespit etmissin :)

Hayırlı olsun bebişinn tutunmuş annesi

Merhaba kızlar reglime 1 hafta var, fakat doktorum antibiyotik ilaç yazdığı için bu sabah kullanöadan önce kan tahlili yaptırmak istedim, sonuç 26.80 çıktı nedir bu?

ayyy keşke bende dün yaptırsaydım kan testi

İçinde bi şüphe varsa kesinlikle yaptırmanı tavsiye ederim, ne olacağı belli olmaz

akşam benim ufaklık hastaydı hastanedeydik . 26 bat valla aklım gitmedi değil kan testine düşükde olsa çıkar herhalde 12 yumurtlama günümdü çıkarmıki?

bende aynı düşüncelerdeyim ama versem mi vermesem mi bi türlü karasr veemedim bana da bilgi ver inşAAllah hamilesindir o güzelhaberini alırız:)

bende aynı düşüncelerdeyim ama versem mi vermesem mi bi türlü karasr veemedim bana da bilgi ver inşAAllah hamilesindir o güzelhaberini alırız:)

zaten değilsem yanmışım ben ,seneye tekrar bu stresi çekicem

inş hamilesindir heyecanla bende bekliyorum sonucu sence bende versemmi ya

ver ver ,verelim hatta ben rahatsızım ilaç kullanıcam gebelik şüphem var diycem devlete gidicem ,mantar oldum mesela ilaç kullanamam sabahtan beri öldüm kaşıntıdan

ver ver ,verelim hatta ben rahatsızım ilaç kullanıcam gebelik şüphem var diycem devlete gidicem ,mantar oldum mesela ilaç kullanamam sabahtan beri öldüm kaşıntıdan
Ya ben 1 senedir çekiyorum o enfeksiyonlu mantarı ilk doktorum hiç bişi yapmadı, şimdi doktorumu değiştirdim bi beye gittim, bir ton ilaç verdi eşimede yazdı yoksa döner dolaşır bu sürekli dedi, antibiyotik filan yazdı, ama ben belki hamileyimdir diye bugünü bekledim ve kan tahlili yaptırdım, reglime 1 hafta var ama beta hcg değeri 26.80 çıktı..

Back