- 23 Ekim 2023
- 630
- 277
Merhaba.. Temmuz ayında 11 haftalık ikiz bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Ekim ayında yeniden hamile olduğumu öğrendim 6. Haftada kalp atışlarını duyduk her şey yolunda gibiydi bir sabah işe gitmek için uyandım mide bulantım ve göğüs hassasiyetim hiç yoktu içimde bi boşluk hissettim şüphelenip doktora gittim bebeğimin kalbi durmuştu. Kontrolüm 2. Gün öncesiydi kalbi atıyordu. Bebeğimin kalbinin durduğu gün hissettim resmen. Yine kürtaj olmak zorunda kaldım kese çok sağlıklı kendi kendine düşük yapamazsın dedi doktorum. Psikolojik açıdan çökmüş durumdayım çevremdeki kimsenin beni anladığını düşünmüyorum birilerinin beni anladığını bilmeye yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var kendimi nasıl toparlarım bilmiyorum. Pıhtılaşmam olduğu için oksapar ve coraspin kullanmama rağmen bebeğim yaşamadı. Oysaki ben bu sefer sağlıkla doğacağına çok inanmıştım. Bu ilaçlara rağmen kalbi durduysa bundan sonrakilerde de aynısı olabilir bununla nasıl baş edicem tekrar hamile kalırsam nasıl sevinicem bilmiyorum. Bunları buraya belki benimle aynı durumu yaşamış birileri varsa onlardan bir iki cümle duyabilmek için yazıyorum çünkü gerçekten birilerinin beni anladığını bilmeye çok ihtiyacım var...