- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
Benim trombozum ve düşüklerm var.Doğuma kadar kullanmam gerekiyor.Bilen arkdaşlardan öğrenip ona göre randevu alcam.Her sene birşeyler değişiyor takip edemiyorum artıkEvet bu sene çok zorlaştı, normalde yazdırıyordum birden bire rapor çıkarmam gerektiği söylendi ve kadın doğum bölümüne yönlendirildim. Tıp merkezi gibi ufak yerlerde verilmiyordu, devlet ya da özele gitmeniz gerekiyor denmişti. Sonrasında doktorum ilacı kestiği için gerek kalmadı o yüzden kalp atışı detayını bilmiyorum
Peki kalp atışı görülünce mi verildi?yoksa pozitif olur olmaz mı?Kalp atışı şartı gibi bişeler okudum buradaBen 1 ay önce özel bir hastanede dahiliye bölümünden rapor çıkarttım onunla birlikte alıyorum
ÜzüldümTransfer günü kan sulandırıcı iğneye başlamıştım hiçbir şart yok,pozitif görünce gittim ki sonra gebeliğin kimyasal oldu ama rapor çıkarttım
Âmin inşallah hepimiz için hayırlısı kolaylıkla nasip olsunÜzüldümCevp verdiğiniz için teşekkürler.Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Bir sonrakini kucağınıza almanızı dilerim
Ben ocak ayından beri kullanıyorum. Duyduğuma göre 2 part çıkarıyorlar. Önce 6 ay için sonra kalan 3 ay için heyetten imza alınıyor. Bu kişiler para ödemiyor sanırım hiç ya da çok düşük bir meblağ.Merhaba arkadaşlar .2022 de gebe olduğumu öğrendiğim an rapor çıkartmıştım.Bu sene değişiklikler olduğunu okudum.
Rapor çıkarmak için hangi bölüme(Devlet hastanesi) gitmeliyim?
Kalp atışı duyulmadan verilmiyor mu?öyle yazmışlar.ona göre randevu alcam
Dahiliye?kadın doğum?hematoloji????
Trombozum(3 hetero-1homozigot) 2024 Bu sene yeni rapor çıkaranlar cevaplarsa sevinirim.
kalp atısını beklemeden ben kadn dogumcuya gittim sonucuma baktı ve bi 6 aylık rapor cıkarttı 6 aydan snra bi 3 aylık daha çıkaracağını söyledi eğer kadn dogumcuya giidn cıkartmazlarsa kalp damar cerrahına gidin sonucunuzu gösterin venöz yetmezlik baslıgı altında girsin raporu iğneyi öyle ücretsiz alırsınzMerhaba arkadaşlar .2022 de gebe olduğumu öğrendiğim an rapor çıkartmıştım.Bu sene değişiklikler olduğunu okudum.
Trombozum(3 hetero-1homozigot) 2024 Bu sene yeni rapor çıkaranlar cevaplarsa sevinirim.
Ben 2022 de 0,4lük için özelde rapor çıkartmıştım ücret ödemiyordum.Hematolog kullanmalıdır demesine rağmen neden tam rapor çıkatılmadı size?Ben ocak ayından beri kullanıyorum. Duyduğuma göre 2 part çıkarıyorlar. Önce 6 ay için sonra kalan 3 ay için heyetten imza alınıyor. Bu kişiler para ödemiyor sanırım hiç ya da çok düşük bir meblağ.
Benim ise şöyle gelişti. Hematolojiden görüş aldım kullanmalıdır diye onu perinatolojide takibimi yapan polikliniğe götürdüm ve 1 aylık raporlar yazdırdım. Oksapar 0,6 kullanıyorum. 15 kutuya aylık 750tl katılım payı ödedim.
Teşekkürler.Evet daha önce tam raporluydum(2022) bu sene bazı değişiklikler var diye okudum kk da. O yüzden kafam karıştı. Yarın randevul var gidicem.sıkıntı çıkarsada özele gidip alcam.Kalp atısı beklememe gerek olmadıgını öğrendm .teşekkürler.kalp atısını beklemeden ben kadn dogumcuya gittim sonucuma baktı ve bi 6 aylık rapor cıkarttı 6 aydan snra bi 3 aylık daha çıkaracağını söyledi eğer kadn dogumcuya giidn cıkartmazlarsa kalp damar cerrahına gidin sonucunuzu gösterin venöz yetmezlik baslıgı altında girsin raporu iğneyi öyle ücretsiz alırsınz
Benim kaybım olmadığı için elimde trombofoli panel testim olmasına ragmen her rapor bir eziyet oldu sanki ceplerinden veriyolarBen 2022 de 0,4lük için özelde rapor çıkartmıştım ücret ödemiyordum.Hematolog kullanmalıdır demesine rağmen neden tam rapor çıkatılmadı size?
Evet bazı doktorlar aşırı yokuş yapıyor.Bakalım yarın gidicem sıkıntı çıkarırlarsa özele gider alırım.kayıplarım var,trombozum var,tüp bebek,yaş 39 daha ne isterler artık bilememBenim kaybım olmadığı için elimde trombofoli panel testim olmasına ragmen her rapor bir eziyet oldu sanki ceplerinden veriyolar
Teşekkür ederim.Yarın bi gidicem devlete kalp atımı derler mi bilmiyorum.Bazı arkdslar hemen alabilmiş. olmazsa ben de özelden çıkartırım gene.Şubat ayında bebegin kalp atışı olduktan sonra raporu özel hastanenin kadin doğum bölümünden çıkardım ilk etapta 3 aylik çıkardı daha sonra tekrar 3 aylik 37 haftaya kadar devam edeceğim hiç bir ücret odemedim eczaneye oksapar 0.4 kullanıyorum
Geçen hafta kadin doğum bölümünden çıkarttım. Kan tahlili sonuçlarını görmesi yeterli oldu. Kalp atışı vs beklememize gerekMerhaba arkadaşlar .2022 de gebe olduğumu öğrendiğim an rapor çıkartmıştım.Bu sene değişiklikler olduğunu okudum.
:)hadi hayırlı olsun.Devlette mi çıkarttınızGeçen hafta kadin doğum bölümünden çıkarttım. Kan tahlili sonuçlarını görmesi yeterli oldu. Kalp atışı vs beklememize gerek
Kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?