Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az göbek çevresi acıyor. İğneyi yaparken yavaş yapın, bittiğinde hızlıca çekin. Sonra biraz soğuk uygulayınKan pıhtılaşmam var gebelik boyunca oksapar kullanmam gerekiyor çok yanma oluyor uygulama yaparken, yanma hissini nasıl aza indiririm rskler
Aspirin kullanıyorum günde 1 taneBen koldan yapmıştım , acidigini hatirlamiyorum ve 1 dj bastırın morlukta pek olmamıştı,ecopirin de kullanıyor misinuz
Yarın göbekten vurulacağım inşallah dediğiniz gibi olur.En az göbek çevresi acıyor. İğneyi yaparken yavaş yapın, bittiğinde hızlıca çekin. Sonra biraz soğuk uygulayın
Deri altı enjeksiyonda geri çekip kan gelmesini kontrol etmeye gerek yok bu ilaç aynı zamanda damaryolundan da uygulanabilen bir ilaç zararı yoktur.Ben bu ilacı babama yapıyordum, eğer kendiniz yapacaksanız batırmadan önce teninizi sıkıp batırdıktan sonra teni serbest bırakıp önce enjektöre azcık çekin eğer kan gelmiyorsa yavaşça verin ilacı. Hızlı verilince çok yanıyor.
Bence her zaman serin bir yerde muhafaza etmek gerekHerkese tşk ederim ben adanada yaşıyorum evim biraz sıcak diğer aylar dahada sıcak olacak iğneleri nasıl muhafaza etmem gerekiyor?
2 gün buzdolabının alt kısmında beklettim ama gece yarısı geri dışarı çıkarttım ne yapacağımı şaşırdımBence her zaman serin bir yerde muhafaza etmek gerek
Bence buzdolabına gerek yok ama gene de evin serin karanlık bir yerinde bekletirseniz daha sağlıklı olur2 gün buzdolabının alt kısmında beklettim ama gece yarısı geri dışarı çıkarttım ne yapacağımı şaşırdım![]()
Olabilir, riske girmeme açısından kontrol edilip verilmesi daha iyi olur, sonuçta gebe.Deri altı enjeksiyonda geri çekip kan gelmesini kontrol etmeye gerek yok bu ilaç aynı zamanda damaryolundan da uygulanabilen bir ilaç zararı yoktur.
Yağlı dokuya yapılan enjeksiyonun riski yoktur, gebe olsa da. Hiçbir hastanede hiçbir sağlıkçının clexane uygularken kan kontrolü yaptıgını göremezsiniz. Sağlıkçı değilseniz yanlış bilgi vermeyiniz, ben sağlıkçıyım.Olabilir, riske girmeme açısından kontrol edilip verilmesi daha iyi olur, sonuçta gebe.
Bana bu ilacı uygulamayı gösteren de sağlıkçı, demekki ya uygulama farklılığı ya da tutarsızlık var.Yağlı dokuya yapılan enjeksiyonun riski yoktur, gebe olsa da. Hiçbir hastanede hiçbir sağlıkçının clexane uygularken kan kontrolü yaptıgını göremezsiniz. Sağlıkçı değilseniz yanlış bilgi vermeyiniz, ben sağlıkçıyım.