Bir zararı yok doktorun dediğini yapoksapar Kullanıyorum.Çarşamba günü sezaryen olacağım. Doktor iğneyi 3 gün önce bırak dedi.genelde 1 gün önce bırakılmış.kafam çok karışık. Bugün de yapsam mı bilmiyorum.
3 gün çok fazla gibi geliyor.Bir zararı yok doktorun dediğini yap
Ben 3 ay kullandım bir zararı yok kan pıhtılasmasi olmasın diye doğum sırasında eğer kullanmazsan kan pıhtılasmasi bebeginede sana da zarar verir allah korusun3 gün çok fazla gibi geliyor.
oksapar Kullanıyorum.Çarşamba günü sezaryen olacağım. Doktor iğneyi 3 gün önce bırak dedi.genelde 1 gün önce bırakılmış.kafam çok karışık. Bugün de yapsam mı bilmiyorum.
[/QUOT
Doktorunu dinle canim. Her hasta farklidir kimine 1 gun once kimine 1 hafta önce biraktirirlar bu senin degerlerinle durumunla ilgilidir zarari olsa boyle bisey istemez. Ameliyat sırasında kanin sulu olmasi daha buyuk risk senin icin baska sorunlara yol acacaktir daha cok kanaman olacaktir ya kanaman durmazsa ameliyatta isin bir de bu boyutu var
doğumdan sonra durumunuzu yaza rmısınız? ben de kullanıyorum meraktayım.
kaç gün önce bıraktırmıştı? corasprni veya iğneyiBen dogum yapali 1 ay oldu. Yeni biraktim
kaç gün önce bıraktırmıştı? corasprni veya iğneyi
Kese göründükten sonra başlatmıştı bana. Bence baslama zamani kişiden kisiye farklilik gosterir. Bazilarina hemen baalatiyolar bazilarina 10-11 haftalardan sonra baslatiyorlar onceden gebelik kaybi varsa eger erken dönem baslanabiliyor bana öyle yapmistiMerhaba,Benim bir sorum olacak
İğneyi tam nezaman kullanmaya başladınız ?
Doktorum ultrasyonda görününce başla dedi bana.
Daha önce 2. tane kaybım oldu sonra araştırdılar pıhtılaşma dediler.Kese göründükten sonra başlatmıştı bana. Bence baslama zamani kişiden kisiye farklilik gosterir. Bazilarina hemen baalatiyolar bazilarina 10-11 haftalardan sonra baslatiyorlar onceden gebelik kaybi varsa eger erken dönem baslanabiliyor bana öyle yapmisti
Bana yolk kesesi gorununce başlatmıştı vardir bir bildikleri kese olusmadan kullanılması belki zararlıdır zaten 4-5 haftalarda kese görünüyorDaha önce 2. tane kaybım oldu sonra araştırdılar pıhtılaşma dediler.
Vitamin 3. ay kullandım sonra coraspin.
Şuan yeni daha test ettim hamileyim galiba..
Ama doktor kese görünmesi lazım dedi biraz canım sıkıldı daha önce iki kaybım olduğu için endişe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?