Kan sulandırıcı iğne ve progesteron kullananlar

zehraaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
42
4
26
Merhabalar dün gece de konu açmıştım
İlk beta değerim perşembe 19.5
Diğeri pazartesi 68.5
Bugün doktora gittim değerin düşük ama artış oranı iyi dedi
Genetik sonucuma baktı pıhtılaşma var dedi kan sulandırıcı iğne progesteron corasprin ve düşük tehdidi için iğne verdi böyle kullanıp gebeliği ilerleyen ler varmı çok morale ihtiyaç um var

Ben de kullanıyorum progestan ve oksapar. Coarasprine kese görünce baslayacağız. Cuma kese günüm. Biz ne yaparsak yapalım gebelik sağlıksızsa ilerlemiyor. Stres yapmayın lütfen.

Ben de kullanıyorum progestan ve oksapar. Coarasprine kese görünce baslayacağız. Cuma kese günüm. Biz ne yaparsak yapalım gebelik sağlıksızsa ilerlemiyor. Stres yapmayın lütfen.
Doğru diyorsunuz değerlerin düşüklüğü beni korkutuyor

Ben gebeligin basindan beri oksapar ve progestan kullaniyorum. Önemli olan değerin yüksek veya düşük olması değil artışın en az yüzde 60 olması. Artış gayet iyi neden stres yapıtınız ki?

Ben gebeligin basindan beri oksapar ve progestan kullaniyorum. Önemli olan değerin yüksek veya düşük olması değil artışın en az yüzde 60 olması. Artış gayet iyi neden stres yapıtınız ki?
Daha önce 13.45 ile ögrendim kimysal oldu çevremde hep yüksek degerle gebeliğini ögrenen ler oldu ve çok istiyorum o yüzden stresliyim

Daha önce 13.45 ile ögrendim kimysal oldu çevremde hep yüksek degerle gebeliğini ögrenen ler oldu ve çok istiyorum o yüzden stresliyim
Kimyasal olması aslında ne kadar üzülsek de genetik olarak hasarlı embriyoların atılması demek. Bebek sağlıklıysa damdan da düşsen tutunuyor. Inşallah sağlıklı ilerlesin kese gözüksün.

21. gub progesteronum 60 cokmu yuksek yoksa gebeklml var adetlme son bi hafta var progesteronla belli olirmu

Bende kullaniyorum oksapar ve progestoran 15 gun once kanamam oldu dusuk tehlikesi icin verdiler kanamam durdu bide kanama alani vardi bende.
Pazartesi gittim kontrole kanama alana kuculmus bebegim hareketli onlar iyi geliyor yani gercekten kanamamda durdu cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…