Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bana doktorum kan sulandırıcı iğne vermedi transfer oldum ama şaşırdım çünkü okuduğuma göre veriyorlar aslında sadece coraspin kullanıyorum benim gibi olanlar varmi ?
kızlar bana doktorum kan sulandırıcı iğne vermedi transfer oldum ama şaşırdım çünkü okuduğuma göre veriyorlar aslında sadece coraspin kullanıyorum benim gibi olanlar varmi ?
Bi bak bence e nabızına apt irn ve Plt değerlerine bide d dimer diye bi değer varmış bunlar pıhtılaşma için yol gösteren değerler. Bunlar normal referans arasındaysa gerek duyulmamıştır dediğim gibi bana da vermediler