Bende clexane kullanıyorum normal yada sezeryani etkilemez. ( kadın doğum istifali bi hekimim) ama epidural için pt inr degerleri normalse epiduralle normal yada sezeryan oluyor. Kendi doktorumda dedi zaten. Zorunlu sezeryan diye birşey yok yani skmayin canininizi :) ayrica sezeryanda kan kaybi daha fazladir. Kanama kontrolu de daha zordur :)
En azından için rahatlar normal doğum ddüşünüyorsan zararı olmaz :)O zaman doktor işine geldiği için mi beni sezeryana zorluyorgerçekten kafam karıştı ben başka bir doktora daha gidiyim bakalım bu saatten sonra doktor değiştirmek de istemiyorum ama yapacak bişey kalmadı.
herkese merhaba.bende clexan 0.4 ıgne kullanıyorum.suan 36 . haftaya gırdım hafaya sezeryan ıcın gun verecekms doktorum kısmetse kasımın ortasına dogru dogum yapacam bu benım 4. gebelıgım ılk uc tanesı kan pıhtılasması yuzunden 2 aylıkken dustu hep. doktorum kıymetlı bır gebelık ne senı nede bebegı hıc rıske atmayalım 40/41 . haftayı hıc beklemıyelım dedı. ıgne kullanan hastalarına sezeryan onerıyormus. dogum anında kanama rıskı cok oluyomus ıgnelerden dolayı.bılgım bukadar ınsllah sagsalım hepımız kucagımıza alırız bebıslerımzı. bnd normal dogum ıstıyodum ama doktor öle dıyınce sanırım sezeryana karr verecem bnd haftaya kontorle gıttıgımde.hakkımzda hayırlısı.
canım biraz geç oldu ama bende bu konuda bilgi paylaşmak istedim...O zaman doktor işine geldiği için mi beni sezeryana zorluyorgerçekten kafam karıştı ben başka bir doktora daha gidiyim bakalım bu saatten sonra doktor değiştirmek de istemiyorum ama yapacak bişey kalmadı.
herkese merhaba.bende clexan 0.4 ıgne kullanıyorum.suan 36 . haftaya gırdım hafaya sezeryan ıcın gun verecekms doktorum kısmetse kasımın ortasına dogru dogum yapacam bu benım 4. gebelıgım ılk uc tanesı kan pıhtılasması yuzunden 2 aylıkken dustu hep. doktorum kıymetlı bır gebelık ne senı nede bebegı hıc rıske atmayalım 40/41 . haftayı hıc beklemıyelım dedı. ıgne kullanan hastalarına sezeryan onerıyormus. dogum anında kanama rıskı cok oluyomus ıgnelerden dolayı.bılgım bukadar ınsllah sagsalım hepımız kucagımıza alırız bebıslerımzı. bnd normal dogum ıstıyodum ama doktor öle dıyınce sanırım sezeryana karr verecem bnd haftaya kontorle gıttıgımde.hakkımzda hayırlısı.
mrb arastırdıgıma gore genel anestezı ıle oluyomus. .Doktora haftaya salı gıdecem, bakalım ne dıyecek sızlerle paylasırım tekrar.
Konu acilali bayaa zaman gecmis canm ama normalmi oldu dogumun olabiliyomuymus yani normal dogum:)Kızlar bende protein c eksikliği kaynaklı kan pıhtılaşması çıktı. Heterozigot. Ve hamileliğimi öğrendiğim günden beri hergün clexane 0.4 iğne yapıyorum. Normal doğum yapmak istiyorum ama doktorum iğne kullanan hastalarına sezeryan önerdiğini söyledi. Kanamanın kontrol altına alınamaması durumu var tabii. Normal doğum da ancak planlı olursa olabilir gidişata göre karar vericez dedi. İlla normal istersen planlı suni sancılı olabilir dedi. Suni sancılı doğum bana çok korkutucu geliyor. Sezeryan daha da korkutucu geliyor. Hiç korkum yoktu ama şimdi korkmaya başladım. Kuzenimin doktoru bi hafta kadar öncesinde iğneyi bıraktırmıştı ve normal doğum yaptı kuzenim. Doktoruma sorduğumda o riski göze alamayız dedi. Başka iki doktora daha gideyim diyorum bi de onların fikilerini alayım. Aranızda var mı ki benim gibi iğne kullanıp normal doğum yapannn ?
Allahım tüm hamişleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?