• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandirici igne clexane

Elnaelnaelna

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
582
386
23
Kizlar ben 6 aylik hamileyim, hergun bir tane 4000 clexane ignesi oluyorum, kan pihtilasmasi nedeniyle, merak ettigim bi soru var bu igneyi kullananlar hamileliginizin kacinci ayina kadar igneyi oldunuz, dogumdan kac gun once igneyi biraktirdi doktorunuz, en merak ettigim sorulardan biride normal dogummu yaptiniz yoksa sezeryanmi?

Canim hamileliğin Insallah guzel geçer bende kullandim ama iki buçuk aylikken kalp atislari durdu iğneyi kendin mi yapıyorsun?

Iğneyi doğumdan bir gece önce birakacakmisim. ertesi sabah sezeryan olacak. coraspi n doğumdan bir hafta önce bırakacağım. Şimdiye kadar göbekten rahatlıkla yapıyordum. Artık göbek semsert oldu, fena morariyor yapamıyorum bacaktan devam ediyorum bir kaç gündür. yalnız her değerin tedavisi farklıdır. herkese aynı tedavi uygulanmaz sanıyorum. benim tahlillerde faktör 5 heterozigot ve a1298c homozigot çıkmıştı.

Canim hamileliğin Insallah guzel geçer bende kullandim ama iki buçuk aylikken kalp atislari durdu iğneyi kendin mi yapıyorsun?
Sagol canim amin INSALLAH, Benimde ilk hamileligimde 7 ci haftada kalbi durmustu, zor gunlerdi ama sukurler olsun Rabbime atlattik, kanda pihtilasma cikti butun tahlilleri yaptirdim baska bisey cikmadi, 6 ay korunma verdi doktorum, evet kendim yapiyorum hergun

Iğneyi doğumdan bir gece önce birakacakmisim. ertesi sabah sezeryan olacak. coraspi n doğumdan bir hafta önce bırakacağım. Şimdiye kadar göbekten rahatlıkla yapıyordum. Artık göbek semsert oldu, fena morariyor yapamıyorum bacaktan devam ediyorum bir kaç gündür. yalnız her değerin tedavisi farklıdır. herkese aynı tedavi uygulanmaz sanıyorum. benim tahlillerde faktör 5 heterozigot ve a1298c homozigot çıkmıştı.
Clexane 0,4 mu kullaniyosun sende? Neden normal degilde sezeryan kendi tercihinmi yoksa doktormu onu onerdi? Ben hala karindan devam, evet cok acitiyo morariyo ama ne yapalim baska care yok, Rabbim bebeklerimizi korusun onlari kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin

Nasip canim herşey Allah neyi isterse o olur ona çok inaniyorum sekiz yildir çocuk hayalim var insallah hayirli ise rabbim banada nasip eder ve benim gibi isteyenlere. Kan pihtilasmasi basit gibi gorunsede aslinda bir o kadar da zor bişey bende buradan hamile olduğumu duyururum insallah birgün size ...

Clexane 0,4 mu kullaniyosun sende? Neden normal degilde sezeryan kendi tercihinmi yoksa doktormu onu onerdi? Ben hala karindan devam, evet cok acitiyo morariyo ama ne yapalim baska care yok, Rabbim bebeklerimizi korusun onlari kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin
Amin inşallah, bende clexane 0,4 ve coraspin kullanıyorum . son aya girince göbekten onermiyorlar iğneyi. en son nst ye girdiğimde artık göbekten yapma dediler. karnım çok sert oldu yapacak yer bulamıyordum .. son ay iğneler çok zor oluyor inan ki.. ne yapalım sağlıklı olsunlarda ... benim daha önceden sezeryanim var bu yüzden de olabilir ameliyat . yalnız o kadar çok korkuyorum ki kötü bir şey olmasından. haftalar geçmiyor.

Insallah sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin bebeğini düşünme olumsuz bişey . nasipte varsa olur zaten

Ben de clexane 4000 igneye basladim daha keseyi gormedik.ne kadar cok yakiyor degil mi bana mi oyle geliyor yaptiktan 15 dk sonra fln acisi geciyo.hele ilaci verirken bitiyorum.bi arkadasm hic acitmiyor demisti bende mi anormallik var acaba diyorum sizde durum nedir

Kızlar bende hibor kullanarak doğum yaptım sizin kullandığınız iğnenin farklı markası . Ilk Hamileliğim düşükle sonuclandiktan sonra doktorumla hamileligimden 2 ay kadar once basladik ve dogum yaptigim gune kadar devam ettim yaklasik olarak 11 ay kadar kullandim yani. Dogumumun nasil olacagi belli degildi igneyi vurdugum bir gun aniden suyum geldi ve hastaneye gittim o an icin normal dogum yapmam da sezaryende riskli oldugu icin doktorum sabah suni sanci verip normali deneyelim dedi fakat gece 11 civarında suyla beraber kanamamda olunca aniden sezaryene alindim ve dogumum gerceklesti allahim insallah isteyen herkese nasip etsin simdi oglum 2,5 yasinda ve o igneleri hic vurmamisim gibi geliyor . Igne biraz yakar zor olur bilirim ama inanin sonucuna ulastiginizda her seye deger , biraz sabır.

Ben de clexane 4000 igneye basladim daha keseyi gormedik.ne kadar cok yakiyor degil mi bana mi oyle geliyor yaptiktan 15 dk sonra fln acisi geciyo.hele ilaci verirken bitiyorum.bi arkadasm hic acitmiyor demisti bende mi anormallik var acaba diyorum sizde durum nedir
Ignenin havasini alarak yapiyorsunuz degil mi her halukarda aciyor ama havasini alinca biraz azaliyor.

Ckexane ve muadili iğnelerin doğumdan 1 gün önce bırakılması yeterli...

İlk çocuğumda da kullanmıştım 1 2 gün önce bırakmıştım normal başlayıp zorunlu sezaryen bitti doğum

Clexine 0.6 kullaniyorum ve igneden sonra titreme geliyor sizlerde olmadimi bu etki

Back