• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcı hakkında

severussnape

bir pko lu
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
2.052
3.936
133
31
Merhabalar arkadaşlar şu an kan sulandırıcı iğne kullanıyorum oksapar.. herhangi bir perhiz uygulamıyorum..iğne kullanırken şunları yemeyeceksin şu gıdalardan uzak durmalısın vs dedi mi doktorunuz?

O kadar ince cizgiler yok, genelde bi uyarida bulunmuyorlar ama kan sulandiran besinleri tuketiken porsiyonlari az tutmakta fayda var. mesela simfi yaz mevsimi, bolca kiraz yemek istiyor canim ama tadimlik yiyorum ☺️ kan sulandirdigi icin, iyice sulanmasin 😜

Acaba yetersiz mi kalır sorun mu olur endişesi oluyor o yozden biraz tedirgin oldum açıkcası
Kapağı açmadan şırıngayı kendinize doğru çekeceksiniz. Bende de öyle oluyor önce çekiyorum sonra kapağı açıyorum. Vururkende boş havayı verip iğnemi yapıyorum boşa akmamış oluyor

Kapağı açmadan şırıngayı kendinize doğru çekeceksiniz. Bende de öyle oluyor önce çekiyorum sonra kapağı açıyorum. Vururkende boş havayı verip iğnemi yapıyorum boşa akmamış oluyor
Bende öyle yapıyorum önce şırıngayı çekiyorum kapağı da döndürerek çekiyorum ama akıyor yine de 🤷🏼‍♀️

Allah allah şıırngayı çekince bende akma olmuyor. Döndürmüyorum ama direk kapağı öyle çekiyorum hiç akmıyor
Bende sürekli akma oluyor 4-5 damla çok rahat akıyor, acele edip hemen yapıyor yoksa hala akmaya devam ediyor ben yapamıyorum galiba anlamadım, yanlış mı yapıyorum dlye sormak istedim

Bende sürekli akma oluyor 4-5 damla çok rahat akıyor, acele edip hemen yapıyor yoksa hala akmaya devam ediyor ben yapamıyorum galiba anlamadım, yanlış mı yapıyorum dlye sormak istedim
İğneyi alırken yanlıslıkla pistona basıyorsanız öyle olabilir. Çok kolay basılıyor çünkü deneyimledim özellikle. İğneyi alır almaz baya geri çekin çıkmaması lazım 🤷🏻‍♀️

İğneyi alırken yanlıslıkla pistona basıyorsanız öyle olabilir. Çok kolay basılıyor çünkü deneyimledim özellikle. İğneyi alır almaz baya geri çekin çıkmaması lazım 🤷🏻‍♀️
Evet bugun öyle yapacagım pistonlu geri çekeceğim kapağı açarken akşam uyumaya calışırken aklıma geldi 🙈 teşekkür ederim 🥰

İlerde okuyanlara bilgi olması açısından yazıyorum, kapağı açmadan arkadaki sarı piston kısmını geriye doğru biraz çektikten sonra kapağı açarsanız damlama yapmıyor arkadaşlar

Back