Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıgg ler daha once bu hastalık gecırılmıs bagısıklık var demek. ıgm lerin de 0 lı deger oldugundan negatıf. negatıfse hastalık yok su an demek. ıgm ler pozıtıfse hstalıgı su an yasıyorsun anlamına gelıyo . referans degerı tam hatırlamasam da 1 de kucuk olması gerektıgıne emınım.Merhaba hanımlar Anti Rubella ıgg 38.5 çıkmış bunun ne olduğuyla ilgili bilgisi olan varmı?
Anti Rubella IgM 0.275
Anti Toxoplazma IgM 0.231
Aynen ikiside sıfırdan küçük dediginize göre ama Rubella ıgg 38.5 anlayamadımıgg ler daha once bu hastalık gecırılmıs bagısıklık var demek. ıgm lerin de 0 lı deger oldugundan negatıf. negatıfse hastalık yok su an demek. ıgm ler pozıtıfse hstalıgı su an yasıyorsun anlamına gelıyo . referans degerı tam hatırlamasam da 1 de kucuk olması gerektıgıne emınım.
Daha once gecırmıssın yazdım ya=)Aynen ikiside sıfırdan küçük dediginize göre ama Rubella ıgg 38.5 anlayamadım
Kizamik Asısi sonrası hafif geçirmiş olabilirsiniz o yüzden yüksek çıkıyor bağışıklığınız var demekAynen kızamıkçıkmis demi bu ama ben geçirdiğimi hatirlamiom