Ayy cok tatlisin ya patlama diye birsey yok çatlama o :)Arkadasim test yapmisti positifdi resmink yükledim bakabilirsiniz. Bugun sabah kan verdi tahlili cıktı 9 mus malesef cok düsük degilmi? Yumurtlama gününü tam bilmiyo 12.9.-14.9. Tarihi arası oldugu kesin. Kendisi clomifen diye bir hap kullandı yumurtlaması icin. Pazartesi Kontrole gittiginde patlamamıstı persembe öglen patladıgını demiş doktoru ama hangi gün olsugumu bilmiyo. Acaba düsermi degeri yoksa yükselirmi?
Türkcem biraz kıt kusura bakmayın hahah...Ayy cok tatlisin ya patlama diye birsey yok çatlama o :)
Neyse clomid mi kullanmis 12-14 arasi ise eger 9 dusuk bi deger ama yukselir muhtemelen
Ne ara yerlesmis kanda cikmis masaallah
Evet fark yok yarin yapsa tekrarTürkcem biraz kıt kusura bakmayın hahah...
Bugünkü test sonucu buyrum ben dünle bugn araaında fark göremiyorum ya siz? Zaten her iki güne bir dark belli olur diye biliyorum kendimden en alttakı bugünden digelewei ertesi günlerden
Benım arkadasda 9 dan 26 ya yükselmis bugün ve pazartesi farkı azmı???Benimde bugun sonuc 17 cikti. Doktor cok dusuk bu bebek tutmaz dusuk olabilir hazir ol dedi
Benım arkadasda 9 dan 26 ya yükselmis bugün ve pazartesi farkı azmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?