• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sonucu hcg 9 cokmu düsük? Ltfn cevap

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
999
123
36
Arkadasim test yapmisti positifdi resmink yükledim bakabilirsiniz. Bugun sabah kan verdi tahlili cıktı 9 mus malesef cok düsük degilmi? Yumurtlama gününü tam bilmiyo 12.9.-14.9. Tarihi arası oldugu kesin. Kendisi clomifen diye bir hap kullandı yumurtlaması icin. Pazartesi Kontrole gittiginde patlamamıstı persembe öglen patladıgını demiş doktoru ama hangi gün olsugumu bilmiyo. Acaba düsermi degeri yoksa yükselirmi?

Eklentiler

• IMG_5145.JPG
    IMG_5145.JPG
    17 KB · Görüntüleme: 115
Degeri o ise gebeligi ddaha cokkk cokkk yeni 1 hafta sonra tekrar yaptirsin insallah cikar degeri allah gonlune gore versin eger istiyor ise bebisini kucağına almayi nasip etsin

Arkadasim test yapmisti positifdi resmink yükledim bakabilirsiniz. Bugun sabah kan verdi tahlili cıktı 9 mus malesef cok düsük degilmi? Yumurtlama gününü tam bilmiyo 12.9.-14.9. Tarihi arası oldugu kesin. Kendisi clomifen diye bir hap kullandı yumurtlaması icin. Pazartesi Kontrole gittiginde patlamamıstı persembe öglen patladıgını demiş doktoru ama hangi gün olsugumu bilmiyo. Acaba düsermi degeri yoksa yükselirmi?
Ayy cok tatlisin ya patlama diye birsey yok çatlama o :)
Neyse clomid mi kullanmis 12-14 arasi ise eger 9 dusuk bi deger ama yukselir muhtemelen
Ne ara yerlesmis kanda cikmis masaallah

Ayy cok tatlisin ya patlama diye birsey yok çatlama o :)
Neyse clomid mi kullanmis 12-14 arasi ise eger 9 dusuk bi deger ama yukselir muhtemelen
Ne ara yerlesmis kanda cikmis masaallah
Türkcem biraz kıt kusura bakmayın hahah...
Bugünkü test sonucu buyrum ben dünle bugn araaında fark göremiyorum ya siz? Zaten her iki güne bir dark belli olur diye biliyorum kendimden en alttakı bugünden digelewei ertesi günlerden

Eklentiler

• IMG_5163.JPG
    IMG_5163.JPG
    48,1 KB · Görüntüleme: 109
Türkcem biraz kıt kusura bakmayın hahah...
Bugünkü test sonucu buyrum ben dünle bugn araaında fark göremiyorum ya siz? Zaten her iki güne bir dark belli olur diye biliyorum kendimden en alttakı bugünden digelewei ertesi günlerden
Evet fark yok yarin yapsa tekrar

Benimde bugun sonuc 17 cikti. Doktor cok dusuk bu bebek tutmaz dusuk olabilir hazir ol dedi:(

Jinekolog bana 50 olmasi lazim
Demisti. Belki senin arkadasta daha yenidir yukselme var cunki. Benim sancilarim cok var buyuk ihtimal benimki dusuyor. Insallah senin arkadasinki tutunur

Benım arkadasda 9 dan 26 ya yükselmis bugün ve pazartesi farkı azmı???

Back