Son 3 gündür kan şekerim açken 100’lerde tok iken 160larda çıkıyor
Doktorun verdiği diyet listesine uyuyorum 1 aydır, hep düşüktü 130 u geçmiyordu.
Bayram olduğu için acile gidebildim bir şey olmaz dediler ama hamileyim bebeğe zarar verir mi diye korktum
Doktorun verdiği diyet listesine uyuyorum 1 aydır, hep düşüktü 130 u geçmiyordu.
Bayram olduğu için acile gidebildim bir şey olmaz dediler ama hamileyim bebeğe zarar verir mi diye korktum
Ben 6 aylık hamileyim 2.aydan beri şekerim yüksek seyrediyor (170-190-212 bile gördüğüm oldu) ama şeker yükleme temiz çıktı dahiliye tahlillerim de tertemiz bu sefer doktorlar bana yalancıymışım gibi bakıyor. Evde neler yaşadığıma ise eşim şahidim. Ben artık sonuçları umursamıyorum baktım rahatsızım sirke, limonlu soda vs halletmeye çalışıyorum ne yapayım
Kullandığınız bir ilaç var mı düşük önleyici iğne,progestan gibi benimde bazı günler yüksek çıkıyordu kan tahlillerim üç aylık şeker ölçümum güzel cikiyor,düşük önleyici iğne kullandığım günler yükseliyormus onu fark ettik..
Kullandığınız bir ilaç var mı düşük önleyici iğne,progestan gibi benimde bazı günler yüksek çıkıyordu kan tahlillerim üç aylık şeker ölçümum güzel cikiyor,düşük önleyici iğne kullandığım günler yükseliyormus onu fark ettik..