Cnm yemek aralarim surekli duzenli olmuyor. Ev cocuk is guc derken. Bir arkadasim üç aylik degerine baktir dedi. Ben de ona baktiracağimSanmıyorum bunlar tetiklesin ailede varmı yemek aralarin çok uzunmu bunun için ilaç kullanıyor 3 aylık şekerin nasıl kardesimde var bende yakında teste gidicem
Cok zor seyler atlattim. Yillardir birikim oldu. Kizim skolyoz hastasi baba birakti gitti. Artik bunyem kaldirmiyorYaa Allah sabır kolaylık versinnn ama gerilme üzme kendini belki de ruh halinden dolayı oluyordur bunlar
Amin inşaallahYaa Allah sabır kolaylık versinnn ama gerilme üzme kendini belki de ruh halinden dolayı oluyordur bunlar
Böyle düşünme kızınla dolu dolu vakit geçir keyfini çıkar hayatın ya amaaaan giden gitmiş hayat kısa mutlu ol başkası için üzülmeye değmez. Anı yaşa kısacaCok zor seyler atlattim. Yillardir birikim oldu. Kizim skolyoz hastasi baba birakti gitti. Artik bunyem kaldirmiyorbir de ben boyle olunca hic halim kalmiyor
doktorum ekmegi meyveyi sekeri hamur isini kesti bu yuzden dusuk ciktigini dusunuyorum.bu sabah sordum sonuclarimi attim ve mükemmel dediCnm valla okadar yoruyor ki baş dönmesi çok kötü. Sen ne yapiyorsun bu durumda. Doktora ne dedi yeme içme konusunda. Bir de hamilesin daha zor sana acaba senin ki hamilelikten geçici bir düşme mi?
Hadi gozunuz aydin. Inşallah benim sekerim de normale döner. Bir ay sonra tekrar bakalım dedidoktorum ekmegi meyveyi sekeri hamur isini kesti bu yuzden dusuk ciktigini dusunuyorum.bu sabah sordum sonuclarimi attim ve mükemmel dedibi umut bekliyodum diyete ara ver demesini
Haklisiniz doktorum da aynisini dediBöyle düşünme kızınla dolu dolu vakit geçir keyfini çıkar hayatın ya amaaaan giden gitmiş hayat kısa mutlu ol başkası için üzülmeye değmez. Anı yaşa kısaca
gercekten yememekten geciyor zor ama.meyve ve ekmek 0 bendeHadi gozunuz aydin. Inşallah benim sekerim de normale döner. Bir ay sonra tekrar bakalım dedi
gercekten yememekten geciyor zor ama.meyve ve ekmek 0 bende
Rabbim cümlemizin şifasini versingercekten yememekten geciyor zor ama.meyve ve ekmek 0 bende
Sizin değerleriniz ve şikayetleriniz nedir acabaBende yok ama reaktif hipoglisemiden şüphelenmişti doktor, onun için de 3 saatte 1 bir şeyler yemem gerektiği söylemişti, yanında mutlaka kuru yemiş bulundur meyve bulundur onları tüket demişti. Size de demiştir illaki ama atlamayın bunu
Ben uykudan direkt tatlı tatlı diyerek uyanıyordum, 1 saat bile olsa sanki 20 saattir açmışım gibi çok halsizlik oluyorduSizin değerleriniz ve şikayetleriniz nedir acaba
Benimde kafam sersemliyor ve korkuyorm o an. Nasıl idare ediyorsunuz. Değerler normal sınırlarda bile olsa sarsıyormus doğru mu o düşüşBen uykudan direkt tatlı tatlı diyerek uyanıyordum, 1 saat bile olsa sanki 20 saattir açmışım gibi çok halsizlik oluyordu
Benimde kafam sersemliyor ve korkuyorm o an. Nasıl idare ediyorsunuz. Değerler normal sınırlarda bile olsa sarsıyormus doğru mu o düşüş