KAN ŞEKERİ DÜŞÜKLÜĞÜ

Bicare58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
501
81
50
Aranizda kan sekeri düşüklüğü olan var mi? Hergün halsizlik ve baş dönmelerim var di. Kan verdim ve sonucumda kan sekerim 60 larda. Aranizda böyle olan var mi? Ne yiyip ne içiyorsunuz? Doktor öğün atlama dedi sadece öğünle mi seker yukseliyor

Evet genel olarak yemek yedikce yukselir

Tehlikeli boyutlarda değil hatta düşük olması bence iyiye bile yorulabilir ama seni etkilediği için öğün sıklığını arttırabilirsin yanında şeker vs bulundur.mutlaka

Tehlikeli boyutlarda değil hatta düşük olması bence iyiye bile yorulabilir ama seni etkilediği için öğün sıklığını arttırabilirsin yanında şeker vs bulundur.mutlaka
63 cikti beni baş dönmesi yoruyor. Stresliyim sanirim o da etkiliyor

50 alti tehlikeli diye biliyorum hamileyim aclik sekerim 57 cikti. bendede ara ara bas donmesi halsizlik yapiyor.

50 alti tehlikeli diye biliyorum hamileyim aclik sekerim 57 cikti. bendede ara ara bas donmesi halsizlik yapiyor.
Cnm valla okadar yoruyor ki baş dönmesi çok kötü. Sen ne yapiyorsun bu durumda. Doktora ne dedi yeme içme konusunda. Bir de hamilesin daha zor sana acaba senin ki hamilelikten geçici bir düşme mi?

hep mi böyle yoksa yeni bir durum mu? Bir de kan şekerin normalin hafif altı yani çok da belirti vermemesi lazım aslında
9 ay once tam kan sayımı verdim ilk defa oldu 4 5 aydir böyle. Ben de boyun fitigi vardi daha sonra hiç gidip emara girmedim göz tansiyonum da var bilemedim hangisi tetikliyor

9 ay once tam kan sayımı verdim ilk defa oldu 4 5 aydir böyle. Ben de boyun fitigi vardi daha sonra hiç gidip emara girmedim göz tansiyonum da var bilemedim hangisi tetikliyor
Onlar tetiklemez de devamlı olan bi baş dönmesi falan varsa nörolojiye git bence. Ya da direkt dahiliyeye git belki onlar yönlendirir. Geçmiş olsuuun

Sanmıyorum bunlar tetiklesin ailede varmı yemek aralarin çok uzunmu bunun için ilaç kullanıyor 3 aylık şekerin nasıl kardesimde var bende yakında teste gidicem

Bende yok ama reaktif hipoglisemiden şüphelenmişti doktor, onun için de 3 saatte 1 bir şeyler yemem gerektiği söylemişti, yanında mutlaka kuru yemiş bulundur meyve bulundur onları tüket demişti. Size de demiştir illaki ama atlamayın bunu

Evet 63 cikti benim aile hekimi bakti. O da öğün atlama dedi. Cok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…