- Konu Sahibi Hatice2834
-
Mrb kizlar 10haftalik bebegimi kalp durmasi sonucu kurtajla kaybettim..daha sonra yaptirdigim testlerde
MTHFR A1298C Heterozigot cikti
Bununla ilgili sorun yasayan varmi cok mutsuzum lutfen bilgilerinize ihtiyacim var
Mrb kizlar 10haftalik bebegimi kalp durmasi sonucu kurtajla kaybettim..daha sonra yaptirdigim testlerde
MTHFR A1298C Heterozigot cikti
Bununla ilgili sorun yasayan varmi cok mutsuzum lutfen bilgilerinize ihtiyacim var
Inşallah canim tsk ederim Dileklerin içinAhh canım canım çok üzüldüm geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inş
Hamilelik öncesi tedavi vermedimi geçmiş olsun bu arada..merhaba öncelikle geçmiş olsun
bende 2 ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm yapılan genetik test sonucu bende de mthfr mutasyon analizi (c677T) heterozigot 677CT çıktı ve doktorum ikinci hamileliğimde kan sulandırıcı iğneye başlıyıcaz dedi
Tsk ederim canim Allah bebeğini sana bağışlasın..insallah bende hamile kalırım sağlıklı bebeğim olur en kısa zamanda.aynı sebepten 2 başarısız gebeliğim oldu ve her birinde 2'şer defa kürtaj oldum şuan 3. gebeliğim ve Allah'ıma bin şükür 20. haftadayım doktorun muhtemelen kan sulandırıcı iğne verecek ben clexane 0.6 kullanıorum hergün ve göbeğimden artı çocuk aspirini...iğne evet zorluyo göbeğim mosmor halde aylardır ama bebeğimin hala içimde kalbi atıyo pıt pıt :) bu herşeye değer inan...çok gecmiş olsun...
Benim testlerimde oyle yazıyor bugün doktora göstereceğim tahlillerimin hepsinin sonucunu bekledim..evet pihtilasma sorunuymus bu sonuçlar geçmiş olsun canımaynen canım bende ilk çocuğum sağlıklı ikinci ve üçüncü gebeliklerimde kürtaj oldum biri boş kese diğeri kalbi atmadı bende yaptırdım mutesyon testini aynı sonuç çıktı seninkiyle bu kan pıhtılaşmasının olduğunu mu gösteriyor biz henüz doktorla görüşmedik de
Tsk ederim canim Allah bebeğini sana bağışlasın..insallah bende hamile kalırım sağlıklı bebeğim olur en kısa zamanda.
aminnn canım inşallah...ama sana şunu söyleyeym hç tedirginlik yaşama hakikaten iğne çok işe yarıyo..vardr belki ama ben iğneye ragmen bebeğini kaybeden pek duymadım...umarım en kısa sürede mutlu haberlerini alacaz "anne oluyorum" diye yazacaksın...beklioruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?