• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan pihtilasmasi

Hatice2834

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
52
0
6
34
İstanbul
Mrb kizlar 10haftalik bebegimi kalp durmasi sonucu kurtajla kaybettim..daha sonra yaptirdigim testlerde
MTHFR A1298C Heterozigot cikti
Bununla ilgili sorun yasayan varmi cok mutsuzum lutfen bilgilerinize ihtiyacim var

Mrb kizlar 10haftalik bebegimi kalp durmasi sonucu kurtajla kaybettim..daha sonra yaptirdigim testlerde
Bununla ilgili sorun yasayan varmi cok mutsuzum lutfen bilgilerinize ihtiyacim var

merhaba canım benimde ilk gebeliğimde kalp atışı olmadı daha sonra kürtaj oldum ikinci gebeliğimde kalp atışı başladı fakat bu seferde 8 haftalıkken durdu yine kürtaj olmak zorunda kaldım yaptırdığım testler sonucunda bende de heterozigot çıktı şimdi 6 haftalık hamileyim doktorum iğne önerdi hergün bir tane göbek çevremden kendim yapıyorum yarın kontrolüm var inşallah hayırlı , güzel haberler alırım...canını sıkma şükret ne güzel hamile kalabilyiorsun tekrar gebe oldugun da sende iğne kullanırsın

aynen canım bende ilk çocuğum sağlıklı ikinci ve üçüncü gebeliklerimde kürtaj oldum biri boş kese diğeri kalbi atmadı bende yaptırdım mutesyon testini aynı sonuç çıktı seninkiyle bu kan pıhtılaşmasının olduğunu mu gösteriyor biz henüz doktorla görüşmedik de

aynı sebepten 2 başarısız gebeliğim oldu ve her birinde 2'şer defa kürtaj oldum şuan 3. gebeliğim ve Allah'ıma bin şükür 20. haftadayım doktorun muhtemelen kan sulandırıcı iğne verecek ben clexane 0.6 kullanıorum hergün ve göbeğimden artı çocuk aspirini...iğne evet zorluyo göbeğim mosmor halde aylardır ama bebeğimin hala içimde kalbi atıyo pıt pıt :) bu herşeye değer inan...çok gecmiş olsun...

merhaba öncelikle geçmiş olsun
bende 2 ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm yapılan genetik test sonucu bende de mthfr mutasyon analizi (c677T) heterozigot 677CT çıktı ve doktorum ikinci hamileliğimde kan sulandırıcı iğneye başlıyıcaz dedi

aynı sebepten 2 başarısız gebeliğim oldu ve her birinde 2'şer defa kürtaj oldum şuan 3. gebeliğim ve Allah'ıma bin şükür 20. haftadayım doktorun muhtemelen kan sulandırıcı iğne verecek ben clexane 0.6 kullanıorum hergün ve göbeğimden artı çocuk aspirini...iğne evet zorluyo göbeğim mosmor halde aylardır ama bebeğimin hala içimde kalbi atıyo pıt pıt :) bu herşeye değer inan...çok gecmiş olsun...
Tsk ederim canim Allah bebeğini sana bağışlasın..insallah bende hamile kalırım sağlıklı bebeğim olur en kısa zamanda.

aynen canım bende ilk çocuğum sağlıklı ikinci ve üçüncü gebeliklerimde kürtaj oldum biri boş kese diğeri kalbi atmadı bende yaptırdım mutesyon testini aynı sonuç çıktı seninkiyle bu kan pıhtılaşmasının olduğunu mu gösteriyor biz henüz doktorla görüşmedik de
Benim testlerimde oyle yazıyor bugün doktora göstereceğim tahlillerimin hepsinin sonucunu bekledim..evet pihtilasma sorunuymus bu sonuçlar geçmiş olsun canım

Tsk ederim canim Allah bebeğini sana bağışlasın..insallah bende hamile kalırım sağlıklı bebeğim olur en kısa zamanda.

aminnn canım inşallah...ama sana şunu söyleyeym hç tedirginlik yaşama hakikaten iğne çok işe yarıyo..vardr belki ama ben iğneye ragmen bebeğini kaybeden pek duymadım...umarım en kısa sürede mutlu haberlerini alacaz "anne oluyorum" diye yazacaksın...beklioruz :)

aminnn canım inşallah...ama sana şunu söyleyeym hç tedirginlik yaşama hakikaten iğne çok işe yarıyo..vardr belki ama ben iğneye ragmen bebeğini kaybeden pek duymadım...umarım en kısa sürede mutlu haberlerini alacaz "anne oluyorum" diye yazacaksın...beklioruz :)

inşallah canım inşallah yaa okadar cok istiyorumki bir bebegimin olmasını onu kucagıma alıp doya doya kokusunu ıcıme cekebıleyım ..bazen umutsuzluga kapılıyorum sızın yazılarınızı okuyunca bıraz rahatlıyorum tsk ederim mutluluk hep yanınnızda olsun..:emir_bebek:

Back