- 26 Şubat 2025
- 6
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi glcnhatay22
-
Benım yengem 9 ay boyunca ıgne oldu pıhtılaşma icin hergün istisnasızKızlar kan pıhtılaşması var bi dusuk yaptım sadece coraspi. Verdi ve şuan 4 hafta hamileyim keşfet gördüm dedim iğneye henüz başlamayacakmış kalp artısı duyunca dedi sizde gebelik öncedi veya ogrenince coraspi. Dışında ne yapıldı Hatay’da ikamet ediyorum doktor tavsiyesi alırım ilk bebekte 35 haftada kaybettim ikinci 6 haftalıkken
Pozitifi görür görmez iğneye başlayacağız demişti doktorum. Öyle de yaptıkKızlar kan pıhtılaşması var bi dusuk yaptım sadece coraspi. Verdi ve şuan 4 hafta hamileyim keşfet gördüm dedim iğneye henüz başlamayacakmış kalp artısı duyunca dedi sizde gebelik öncedi veya ogrenince coraspi. Dışında ne yapıldı Hatay’da ikamet ediyorum doktor tavsiyesi alırım ilk bebekte 35 haftada kaybettim ikinci 6 haftalıkken
Merhaba. Benim ilk bebeğim de düşük yaptım. Ama hiç bir ilaç kullanmadım. İkinciye hamile kalırım tek iğne kullandım. Sağ salim doğdu. 2 sene sonra hamile kaldım yine iğne kullandım ama bebeğim düştü neyden olduğunu bilemedik söylemediler. Sizi hemen başlaması gerekti diye biliyorum. Arkadaşım 5 düşük yapmıştı adeti 10 gün geçti hamile kaldı iğneye geç kaldı için bebek düştü. Bazısı bebek düşündüğü ay de adetine 10 gün kala bile başlıyormuş. Siz başka doktora gidin bence.Kızlar kan pıhtılaşması var bi dusuk yaptım sadece coraspi. Verdi ve şuan 4 hafta hamileyim keşfet gördüm dedim iğneye henüz başlamayacakmış kalp artısı duyunca dedi sizde gebelik öncedi veya ogrenince coraspi. Dışında ne yapıldı Hatay’da ikamet ediyorum doktor tavsiyesi alırım ilk bebekte 35 haftada kaybettim ikinci 6 haftalıkken
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Kaç haftalık şuanda?Merhaba sağolun yaptırdık temiz çıktı tüm testler sadece heterexigot pıhtılaşma oda bu sebeptendir diyemeyiz vücut sağlıksız olanı zaten atıyor ilk gebelikteki kayıpla alakası yok diyor o kendi erken geldi ve kaybettik maalesef yani rahmimde herhangi bi sikinti yok diyor sadece ecopirin iğneye kalıp atışıyla başlıcam diyor üstelik meme hassasiyeti ve kasik krampları dışında belirti yok ciğerlerinde kusma olurdu o yüzden korkuyorum bakalım insallah duyarız kalp atışı sagolun
Ben de 2 düşük yaptım kalp atışı alamadık hiç birinde doktorum 3.gebelikte öğrenir öğrenmez başlayacağız demişti yani hcg de gördüğümüz an başlayacağız değil kalp atışı keseyi bile beklemeyeceğiz demişti. Bence siz de hemen başlayın kalp atışını beklemeyin doktorunuz vermiyorsa da doktor değişinKızlar kan pıhtılaşması var bi dusuk yaptım sadece coraspi. Verdi ve şuan 4 hafta hamileyim keşfet gördüm dedim iğneye henüz başlamayacakmış kalp artısı duyunca dedi sizde gebelik öncedi veya ogrenince coraspi. Dışında ne yapıldı Hatay’da ikamet ediyorum doktor tavsiyesi alırım ilk bebekte 35 haftada kaybettim ikinci 6 haftalıkken
Bugün kalp atışı duydum boş değilmişMerhaba maalesef 6 hafta ama kese boş dediler bugün haftaya son bi kez bakılacak çok üzgünüm üst üste kayıp beni çok yordu eşimde tek çocuk yani bebek verememek
Beni çok üzüyor Adana’da bildiğiniz iyi bir kadın doğum var mı Hatay’da bulamıyorum olmazsa adanaya giderim
Tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBugün kalp atışı duydum boş değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?