Kan pıhtılaşmasi

glcnhatay22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
6
1
1
31
Kızlar kan pıhtılaşması var bi dusuk yaptım sadece coraspi. Verdi ve şuan 4 hafta hamileyim keşfet gördüm dedim iğneye henüz başlamayacakmış kalp artısı duyunca dedi sizde gebelik öncedi veya ogrenince coraspi. Dışında ne yapıldı Hatay’da ikamet ediyorum doktor tavsiyesi alırım ilk bebekte 35 haftada kaybettim ikinci 6 haftalıkken

Eklentiler

• IMG_2073.webp
    IMG_2073.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar kan pıhtılaşması var bi dusuk yaptım sadece coraspi. Verdi ve şuan 4 hafta hamileyim keşfet gördüm dedim iğneye henüz başlamayacakmış kalp artısı duyunca dedi sizde gebelik öncedi veya ogrenince coraspi. Dışında ne yapıldı Hatay’da ikamet ediyorum doktor tavsiyesi alırım ilk bebekte 35 haftada kaybettim ikinci 6 haftalıkken
Benım yengem 9 ay boyunca ıgne oldu pıhtılaşma icin hergün istisnasız

Pozitifi görür görmez iğneye başlayacağız demişti doktorum. Öyle de yaptık

Merhaba. Benim ilk bebeğim de düşük yaptım. Ama hiç bir ilaç kullanmadım. İkinciye hamile kalırım tek iğne kullandım. Sağ salim doğdu. 2 sene sonra hamile kaldım yine iğne kullandım ama bebeğim düştü neyden olduğunu bilemedik söylemediler. Sizi hemen başlaması gerekti diye biliyorum. Arkadaşım 5 düşük yapmıştı adeti 10 gün geçti hamile kaldı iğneye geç kaldı için bebek düştü. Bazısı bebek düşündüğü ay de adetine 10 gün kala bile başlıyormuş. Siz başka doktora gidin bence.

İlk doktor hissedince gel başlarız dedi bu sefer igneye ama 2 kaybı orda yaşadım ve daha iyi hır doktora gittim yaşadığım yer küçük maalesef çok seçenekte yok 4+3 gün sadece kese göründü kalp atisi erken dedi ama
İlk beneğimde duymuştuk hemen ve 10 gün sonra gel bakalım dedi sadece ecopirin verdi kalp atisi olunca iğne başlayacak galiba beni çok tedirgin ediyor ama eski doktorumda hiç önlem almadı aynı durumlar yaşandı ve pıhtılaşma heterexigor yani kesin bu sebepten diyemeyiz vücut bazen reddeder diyorlar sağlıksız gebelikse

Gen testinizde kac geninizin sorunlu olduğu, hetero mu homozigot mu olduğuna bağlı ve birbirini tetikleme durumuna göre doz ayarlanıp ve iğne veriliyor.

Öncelikle başınız sağolsun. Genetik test yaptırdınız mı?

Şöyle ki gebeliğin ilk haftalarında olan düşüklerin nedeni pıhtılaşma değil genellikle anomaliden dolayı. Yani ne yaparsanız yapın düşecek demektir.

İlk çocuğumdan sonra iki kez 6. haftalarda kalp atımı durmasından dolayı düşük yaptım. Sonra tekrar hamile kaldım öncesinde coraspin kullandım, 5 hafta 4 günlük iken kalp atışını duyduk ve iğneye başladım. Ayrıca test yaptırdım sonuç factor V leiden geni homozigot. Doğuma kadar iğne kullandım. Sonra tekrar gebe kalıp iğneye başladım ama o da düşükle sonuçlandı.

Merhaba sağolun yaptırdık temiz çıktı tüm testler sadece heterexigot pıhtılaşma oda bu sebeptendir diyemeyiz vücut sağlıksız olanı zaten atıyor ilk gebelikteki kayıpla alakası yok diyor o kendi erken geldi ve kaybettik maalesef yani rahmimde herhangi bi sikinti yok diyor sadece ecopirin iğneye kalıp atışıyla başlıcam diyor üstelik meme hassasiyeti ve kasik krampları dışında belirti yok ciğerlerinde kusma olurdu o yüzden korkuyorum bakalım insallah duyarız kalp atışı sagolun

Merhaba sağolun yaptırdık temiz çıktı tüm testler sadece heterexigot pıhtılaşma oda bu sebeptendir diyemeyiz vücut sağlıksız olanı zaten atıyor ilk gebelikteki kayıpla alakası yok diyor o kendi erken geldi ve kaybettik maalesef yani rahmimde herhangi bi sikinti yok diyor sadece ecopirin iğneye kalıp atışıyla başlıcam diyor üstelik meme hassasiyeti ve kasik krampları dışında belirti yok ciğerlerinde kusma olurdu o yüzden korkuyorum bakalım insallah duyarız kalp atışı sagolun
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Kaç haftalık şuanda?

Ben de 2 düşük yaptım kalp atışı alamadık hiç birinde doktorum 3.gebelikte öğrenir öğrenmez başlayacağız demişti yani hcg de gördüğümüz an başlayacağız değil kalp atışı keseyi bile beklemeyeceğiz demişti. Bence siz de hemen başlayın kalp atışını beklemeyin doktorunuz vermiyorsa da doktor değişin

Merhaba maalesef 6 hafta ama kese boş dediler bugün haftaya son bi kez bakılacak çok üzgünüm üst üste kayıp beni çok yordu eşimde tek çocuk yani bebek verememek
Beni çok üzüyor Adana’da bildiğiniz iyi bir kadın doğum var mı Hatay’da bulamıyorum olmazsa adanaya giderim

Merhaba maalesef 6 hafta ama kese boş dediler bugün haftaya son bi kez bakılacak çok üzgünüm üst üste kayıp beni çok yordu eşimde tek çocuk yani bebek verememek
Beni çok üzüyor Adana’da bildiğiniz iyi bir kadın doğum var mı Hatay’da bulamıyorum olmazsa adanaya giderim
Bugün kalp atışı duydum boş değilmiş 😍😍😍

Back
X