• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Doktora bir hafta sonra gideceğim.bu kan pıhtılaşması mı demek yardımcı olun nolur? Şuan yapmam gereken bir şey var mı acaba?
4C92E2B0-FD2A-411A-B24A-A7E041025D04.jpeg

Öncesinde yapılacak bir şey var mı? Gebe kalmaya engel mi?
Merhaba, ben trombofili panelini hamilelikten sonra yaptırmıştım, coraspin ve sonrasında iğne kullandım, iğneye halen devam ediyorum. Hamileliğe engel olmamıştı bende. İnşallah diz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Merhaba, ben trombofili panelini hamilelikten sonra yaptırmıştım, coraspin ve sonrasında iğne kullandım, iğneye halen devam ediyorum. Hamileliğe engel olmamıştı bende. İnşallah diz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
İnşallah 🙏🏻 Dua edin bana nolur. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok sağolun🙏🏻 Sorun çok.bu da mı engel diye korktum
İnşaallah olur. Bende de sorun çok malesef 2 hamilelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettim.😔 şimdide olmuyor. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizleride unutmasın.

İnşaallah olur. Bende de sorun çok malesef 2 hamilelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettim.😔 şimdide olmuyor. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizleride unutmasın.
Amin canım.imtihanımız da bu sanırım. Çok zor kaybetmek Allah sabırlar versin

bunu nasıl anladınız bende genetik yaptırdım bir aya sonuç çıkacak kan pıhtılaşması ve trombofoli dediler testin adına...
Trombofili paneli deniliyor. Bu arkadaşın 2 geni hetero biri homozigot. Benimkinden bile ileri yani. Sürekli drlarla muhattap olunca artık az çok biliyorum

Trombofili paneli deniliyor. Bu arkadaşın 2 geni hetero biri homozigot. Benimkinden bile ileri yani. Sürekli drlarla muhattap olunca artık az çok biliyorum
yani daha ağır doz mu kullanacağım? bu arada sürekli corasprin alıyordum.doktor bırak dedi.yumurtanın çatlamasına engel oluyormuş. aşılama sonrası iğne vercekmiş oksapar.

6.maddeye bakabilirmsnz varmı sıkıntımız

Eklentiler

• 15692415647773021378786820489449.jpg
    15692415647773021378786820489449.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 48
Back