- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
Doktora bir hafta sonra gideceğim.bu kan pıhtılaşması mı demek yardımcı olun nolur? Şuan yapmam gereken bir şey var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebe kalırsam hep iğne kullanmam lazım dimi3 geninde pıhtılaşma varmış canım.
Evet bende kullanıyordumGebe kalırsam hep iğne kullanmam lazım dimi
Öncesinde yapılacak bir şey var mı? Gebe kalmaya engel mi?Evet bende kullanıyordum
Merhaba, ben trombofili panelini hamilelikten sonra yaptırmıştım, coraspin ve sonrasında iğne kullandım, iğneye halen devam ediyorum. Hamileliğe engel olmamıştı bende. İnşallah diz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.Öncesinde yapılacak bir şey var mı? Gebe kalmaya engel mi?
İnşallahMerhaba, ben trombofili panelini hamilelikten sonra yaptırmıştım, coraspin ve sonrasında iğne kullandım, iğneye halen devam ediyorum. Hamileliğe engel olmamıştı bende. İnşallah diz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Değil diye biliyorum. Dr. Size söyler zaten en fazla coraspirin kullanabilirsiniz . Engel değil başkasorun yoksaÖncesinde yapılacak bir şey var mı? Gebe kalmaya engel mi?
Çok sağolunDeğil diye biliyorum. Dr. Size söyler zaten en fazla coraspirin kullanabilirsiniz . Engel değil başkasorun yoksa
İnşaallah olur. Bende de sorun çok malesef 2 hamilelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettim.Çok sağolunSorun çok.bu da mı engel diye korktum
Amin canım.imtihanımız da bu sanırım. Çok zor kaybetmek Allah sabırlar versinİnşaallah olur. Bende de sorun çok malesef 2 hamilelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettim.şimdide olmuyor. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizleride unutmasın.
bunu nasıl anladınız bende genetik yaptırdım bir aya sonuç çıkacak kan pıhtılaşması ve trombofoli dediler testin adına...3 geninde pıhtılaşma varmış canım.
Trombofili paneli deniliyor. Bu arkadaşın 2 geni hetero biri homozigot. Benimkinden bile ileri yani. Sürekli drlarla muhattap olunca artık az çok biliyorumbunu nasıl anladınız bende genetik yaptırdım bir aya sonuç çıkacak kan pıhtılaşması ve trombofoli dediler testin adına...
teşekkür ederim sonuç çıkınca sizinle paylaşırımTrombofili paneli deniliyor. Bu arkadaşın 2 geni hetero biri homozigot. Benimkinden bile ileri yani. Sürekli drlarla muhattap olunca artık az çok biliyorum
yani daha ağır doz mu kullanacağım? bu arada sürekli corasprin alıyordum.doktor bırak dedi.yumurtanın çatlamasına engel oluyormuş. aşılama sonrası iğne vercekmiş oksapar.Trombofili paneli deniliyor. Bu arkadaşın 2 geni hetero biri homozigot. Benimkinden bile ileri yani. Sürekli drlarla muhattap olunca artık az çok biliyorum
Sakıncası yoksa acaba bu testi ne kadara yaptırdınızbunu nasıl anladınız bende genetik yaptırdım bir aya sonuç çıkacak kan pıhtılaşması ve trombofoli dediler testin adına...
gazi ünv tıp fakültesinde sigorta varsa parasız yapılıyor sonucu almama 2hafta var sanırım. sigorta varsa para verilmiyor.Sakıncası yoksa acaba bu testi ne kadara yaptırdınız
Anladım teşekkür ederimgazi ünv tıp fakültesinde sigorta varsa parasız yapılıyor sonucu almama 2hafta var sanırım. sigorta varsa para verilmiyor.
6.maddeye bakabilirmsnz varmı sıkıntımızTrombofili paneli deniliyor. Bu arkadaşın 2 geni hetero biri homozigot. Benimkinden bile ileri yani. Sürekli drlarla muhattap olunca artık az çok biliyorum