• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pihtilasmasi

Minesuu

Kun fe yekun.. 👩‍👧‍👧🙏
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
5.046
5.752
198
Merhaba doktor bey tup bebek yontemi ile suan 5 haftalik hamileyim. Tup bebek doktorum coraapirin yeterli diyor. Hemotolog 0.6 doz clexsan verdi iyice kafam karisti. Tup bebek doktorum ben onemrmiyirm gerek yok hematolog verdiyse sorumlukuk ona ait diyor ne yapmam ne kullanmam gerekiyor. Detayli aciklar misiniz ?

F II Heterozigot mutasyon saptanmistir.

MTHFR A1298C Heterozigot polimorfizm saptanmistir.

PAI-1 4G/4G HOMOZIGOT GENOPITI SAPTANMISTIR.

Beta_Fibrinojen G455A heterojen polimorfizm saptanmistir

Merhaba doktor bey tup bebek yontemi ile suan 5 haftalik hamileyim. Tup bebek doktorum coraapirin yeterli diyor. Hemotolog 0.6 doz clexsan verdi iyice kafam karisti. Tup bebek doktorum ben onemrmiyirm gerek yok hematolog verdiyse sorumlukuk ona ait diyor ne yapmam ne kullanmam gerekiyor. Detayli aciklar misiniz ?

merhabalar : bu konuda yaklasımlar farklı olabılmekte. takıp eden hekımınız ıle temasınız daha dogru olucaktır.

Peki clexsana devam etsem bebege bi zarari olurmu bi ignenin ?

Tüp bebekle hamile kaldm fakat 7haftalık düşük yasadım bu testte ne cıkmıs hic anlamadım yorumlayablrmsınz

Eklentiler

• _20171110_134006.JPG
    _20171110_134006.JPG
    37,8 KB · Görüntüleme: 58

merhabalar : öykünüz , klınık bulgularınız tetkık sonuclarınıza gore hekımınızın karar vermesı daha dogru olucaktır. Bu konuda farklı gorusler olabılmekte. Bol sans dılerım.

Back