- 17 Temmuz 2022
- 771
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Normal yani bu mesela öncesinde verilmesi zarar olmaz mı meselaMerhaba. Ben 9 ay kullandım . Hamile kaldıktan itibaren başlanıyor. Öncesinde coraspin veriliyor. Pıhtılaşma olmasa da önlem amacli
Ben size dünde yazacaktım ama sorunuzu net anlayamadım. Sizde pıhtılaşma varmi yokmu.Normal yani bu mesela öncesinde verilmesi zarar olmaz mı mesela
Olup olmadığını bilmiyorum ama doktor iki kere düşük yapınca kan sulandırıcı ilaç verdi tahlili sonuçlarına baktı sorun yok dedi gayet iyi dediBen size dünde yazacaktım ama sorunuzu net anlayamadım. Sizde pıhtılaşma varmi yokmu.
Pıhtılaşma testi vermenizde yarar var. Bu sayede pıhtılaşma derecesine göre ilacın dozu da belirlenebilir. İlk soruya gelince gebe kalma planı olduğunda genelde hap formunda bi sulandirici veriliyor. Pıhtılaşma durumuna göre de hap gebelik sonrasi igneye dönebiliyor. Fakat bu ilaçların mutlaka doktor kontrolünde dozu ve süresi ayarlanarak başlanması gerekli. ( başka okuyan kişiler olacağı için söylüyorum son cümleyi.)Olup olmadığını bilmiyorum ama doktor iki kere düşük yapınca kan sulandırıcı ilaç verdi tahlili sonuçlarına baktı sorun yok dedi gayet iyi dedi
Hap olarak kullanıyorum zaten doktor verdi banaPıhtılaşma testi vermenizde yarar var. Bu sayede pıhtılaşma derecesine göre ilacın dozu da belirlenebilir. İlk soruya gelince gebe kalma planı olduğunda genelde hap formunda bi sulandirici veriliyor. Pıhtılaşma durumuna göre de hap gebelik sonrasi igneye dönebiliyor. Fakat bu ilaçların mutlaka doktor kontrolünde dozu ve süresi ayarlanarak başlanması gerekli. ( başka okuyan kişiler olacağı için söylüyorum son cümleyi.)
Bende vardi pihtilasma ilk kaybimdan sonra doktor test yapti sonuclar cikti pohtilasma var dedi m.Sadece merak ettim için soruyorum
Birde kan sulandırıcı ilacı gebe kalmadan önce başlanılır mı?
Gebe kalmaya planlamadan önce mi başlanır
Doktor o zaman doğur yapmış ara verin demesinin sebebi de bu her halde beni aslında iki ay sonraya hazırlıyor hamile kalmak içinBende vardi pihtilasma ilk kaybimdan sonra doktor test yapti sonuclar cikti pohtilasma var dedi m.
Birdaki hamileliginde coraspirin kullanman lazim dedi, ikinci kez hamile kalinca direk gittim ama yine gec kalinmisti kalp atislari yoktu kurtajla sonuclandi.
Sonrasinda doktoruma ben hamile kalmadan once baslasam onlemimi alsam dedim.
Neden olmasin dedi doktorum oda bir cozum belki bir ihtimal dedi.
Hamile kalmak istedigim zaman 3 ay oncesinden icmeye basliyorum oylece sorunum olmadi 2 tane evladim var cok sükür.
Hamileligim 36 haftasina kadar içtim aspirinden.
Dogumdan sonra 1 ayda igne vuruldum.
Siz onlemnizi alin gerisi allaha kalmis insallah tez zamanda akvursunuz evladinizaDoktor o zaman doğur yapmış ara verin demesinin sebebi de bu her halde beni aslında iki ay sonraya hazırlıyor hamile kalmak için
İnşallah yaralanmalar derkenSiz onlemnizi alin gerisi allaha kalmis insallah tez zamanda akvursunuz evladiniza
Birde aspirin icerken yaralanmalariniza dikkat edin
Derken yani El falan bicakla bazen yemek yaparken azda olsa kesmeler oldugundan.İnşallah yaralanmalar derken
Anladım inşallahDerken yani El falan bicakla bazen yemek yaparken azda olsa kesmeler oldugundan.
Ona dikkat edin.
Hamileyken kesmistim ben lahana dograyim derken baya kanama oldu o yüzden dikkatli olun derim.