Geçmiş olsun canım kanında pıhtılaşma çıkmış.Homozigot yazanda direkt gen hastalığı var heterozigot yazanlarda taşıyıcısın.Bir sonraki gebeliğinde iğne verir sana doktorun.Özür dileyerek soruyorum ama kaçıcı haftalarda kaybettin bebeklerini?
Geçmiş olsun canım kanında pıhtılaşma çıkmış.Homozigot yazanda direkt gen hastalığı var heterozigot yazanlarda taşıyıcısın.Bir sonraki gebeliğinde iğne verir sana doktorun.Özür dileyerek soruyorum ama kaçıcı haftalarda kaybettin bebeklerini?
Canım kan pıhtılaşması çok sorun olucak bişey değil üzülme.Bidahaki hamileliğinde öğrenir öğrenmez dr. kontrolünde iğnelere başlarsın Allahın izniyle bişey olmaz.Ben de 2 kayıptan sonra öğrendim kanımda pıhtılaşma olduğunu.şimdi 3. gebeliğim her gün coraspin ve iğne vuruluyorum canım
Canım telaşlanmana gerek yok sadece iğne kullanacaksın ve inşallah sağ salim de bebeğini kucağına alırsın.Çok fazla insan var gebeliğinde iğne kullanan.Daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.98404/page-8790#post-38365617 topiğine girebilirsin..orada herkes kendi hikayesini anlatmış.Kayıp yaşayıp sonrasında bebeklerini sağlıkla kucağına alanları göreceksin orada..içini ferah tut..her şey gönlünce olsun:)