• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtıLaşması yardım!

daisyp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.340
1.170
158
43
Kızlar bu gün kan pıhtılaşması testimin sonuçları çıktı yardımcı olur musunuz? Hiç bişey anlamadım:( 2 tane düşüğüm var. Lütfen yardım:((

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 105
Geçmiş olsun canım kanında pıhtılaşma çıkmış.Homozigot yazanda direkt gen hastalığı var heterozigot yazanlarda taşıyıcısın.Bir sonraki gebeliğinde iğne verir sana doktorun.Özür dileyerek soruyorum ama kaçıcı haftalarda kaybettin bebeklerini?

Geçmiş olsun canım kanında pıhtılaşma çıkmış.Homozigot yazanda direkt gen hastalığı var heterozigot yazanlarda taşıyıcısın.Bir sonraki gebeliğinde iğne verir sana doktorun.Özür dileyerek soruyorum ama kaçıcı haftalarda kaybettin bebeklerini?
İlkini 11 hafta kalp atışlarını alamadık. Kürtaj oldum. 2. Si de 5 haftalık kendi düştü.

teşekkür ederim biraz daha açıklayabilir misin?

Canım kan pıhtılaşması çok sorun olucak bişey değil üzülme.Bidahaki hamileliğinde öğrenir öğrenmez dr. kontrolünde iğnelere başlarsın Allahın izniyle bişey olmaz.Ben de 2 kayıptan sonra öğrendim kanımda pıhtılaşma olduğunu.şimdi 3. gebeliğim her gün coraspin ve iğne vuruluyorum canım

hayırlısı şuan düşünüyorum bebek ve bana da ekopirin verdi başladım bende..

teşekkür ederim biraz daha açıklayabilir misin?
Canım telaşlanmana gerek yok sadece iğne kullanacaksın ve inşallah sağ salim de bebeğini kucağına alırsın.Çok fazla insan var gebeliğinde iğne kullanan.Daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.98404/page-8790#post-38365617 topiğine girebilirsin..orada herkes kendi hikayesini anlatmış.Kayıp yaşayıp sonrasında bebeklerini sağlıkla kucağına alanları göreceksin orada..içini ferah tut..her şey gönlünce olsun:)

merhaba arkadaşlar.bende 2 düşükten sonra coraspine başladım.bende pıhtılaşma sınıra yakındı ama doktorum deneyelim dedi.gebe kalınca göbekten iğne olucaksın dedi.başka doktora gittim o da bence kullanma dedi.ne yapmalıyım?

Back