• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAN PIHTILASMASI VE GENETIK ARASTIRMA ankara ankara ankara

berenberay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
59
2
6
34
Ardahan
Arkadaslar bu arastırmaları yaptıranlar varmı? ankarada dev. has. kac gun suruyor tes verılmesı sonuclar degıl en az ıkı gun kalabılırız esımle bırlıkte ıs nedenıyle ozel has yapıyorlarmı yada nerede yapıyolar ozelde nekadara mal oluyor. Bilen varsa yardımcı olun lutfen bn corumdayım doktorum ıstersenız sevk ederım sızı esınle bırlıkte dedı yardım edın lutfen:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

ben ıkı kez dusuk yaptım ıkıncısınde kurtaj oldum cok kotu ıkı gun gecırdım hala sancım var uc dort yasamak ıstemıyorum bu arastırmada onun ıcın cunkı gebelık olusuyor bebek buyumuyor kese bos dusuyor onun ıcın

Ben İzmir'de tüm labratuvarları araştırdım. Hepsi kan numunesini Ankara veya İstanbul'a gönderiyorlar. Ancak en iyi laboratuvar Ankara'da Düzen laboratuvarıymış. Benim numuneleri de oraya gönderttim.

Doktorum şimdilik sadece Faktör V Leiden mutasyonu ve MTHFR istedi. MTHFR nin iki türü ve Faktör V leiden testleri toplamda 375 TL. ye mal oldu.

Kan alımı 3 dakka sürse, labratuvarla işiniz bitiyor, sonuçları mail atıyorlar çünkü. İstediğiniz şehre dönebilirsiniz. Bu lab aynı zamanda sperm testi vs. de yapıyormuş. Biz yaptırmadık ama soruşturdum.

Netice 3 günde çıkıyormuş.

Devlet hastanesini bilmiyorum ancak tüm üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor. Ancak sıra beklemek gibi bir durum varmış. Sonuçlar hemen çıkmıyormuş. Mail de atmıyorlardır diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.

Ben İzmir'de tüm labratuvarları araştırdım. Hepsi kan numunesini Ankara veya İstanbul'a gönderiyorlar. Ancak en iyi laboratuvar Ankara'da Düzen laboratuvarıymış. Benim numuneleri de oraya gönderttim.

Doktorum şimdilik sadece Faktör V Leiden mutasyonu ve MTHFR istedi. MTHFR nin iki türü ve Faktör V leiden testleri toplamda 375 TL. ye mal oldu.

Kan alımı 3 dakka sürse, labratuvarla işiniz bitiyor, sonuçları mail atıyorlar çünkü. İstediğiniz şehre dönebilirsiniz. Bu lab aynı zamanda sperm testi vs. de yapıyormuş. Biz yaptırmadık ama soruşturdum.

Netice 3 günde çıkıyormuş.

Devlet hastanesini bilmiyorum ancak tüm üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor. Ancak sıra beklemek gibi bir durum varmış. Sonuçlar hemen çıkmıyormuş. Mail de atmıyorlardır diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.
sadece bır kan tahlılındenmı cıkıyor canım bırde ben yaptırmısken bu kromozom testı falanda ıstıyorum onunla ılgılı bır bılgın varmı cok cahılım bu konuda sadece kan testımı o rakam bu arada

Bu, yaptırdığım 3 testin fiyatı: Faktör V Leiden, MTHFR 677, MTHFR 1298.
Bu testler için kan yeterli. 7 tüp kan aldılar. Tüpler minicik. 2 si yedekmiş.

Doktorum, kromozoma şimdilik gerek yok dedi. Fiyatını telefonla sorun bilgi veriyorlar. Ankara düzen laboratuvarı.

Back